in

Detalji tragedije koja je potresla Srbiju: Istrčala je iz kade da uhvati dijete, ali…

Vjerujemo da je Nikola došao sa posla i zaspao, a da je Aleksandra ušla u kupatilo i počela da se tušira.

Moguće je da je sin istrčao iz svoje sobe, koje je pored kupatila i da ga je ona vidjela, jer je vjerovatno ostavila otvorena vrata da bi mogla da posmatra dijete. Sinčić je utrčao u dnevnu sobu, odatle na terasu, počeo da se penje na stočić koji je tu bio. Ona je potrčala za njim…

Ovim riječima rodica Aleksandre E. (29) koja je tragično nastradala prilikom pada sa 6. sprata zgrade u Karađorđevoj ulici u Lazarevcu, objašnjava kako je došlo do tragičnog događaja.

Tragedija koja je prekjučer prepodne zaprepastila Lazarevac još je obavijena velom misterije pošto policija i dalje utvrđuje kako je došlo do smrti mlade majke i povređivanja njenog sina.

Vještače se svi tragovi na terasi, posebno otisci na ogradi. Izjavu je dao i Nikola T., otac mališana i suprug preminule, koji je objasnio da ga je u trenutku nesreće “uhvatio prvi san, jer je tek došao iz treće smjene”.

– Spavao je čvrstim snom i nije čuo nikakvu buku. Ni policajce koji su lupali na vrata. Tek kada su pripadnici MUP-a pokušali da razvale blindirana vrata, probudio se. Čim je dao izjavu pušten je – saznaje “Blic” od izvora upoznatog sa istragom.

Provjeravaju se i navodi rođaka preminule majke koji su uvjereni da je riječ o nesretnom slučaju.

Aleksandra E. i njen sinčić T. T. su u petak, u 8.15 sati, sa terase šestog pali na plato na prvom spratu. Vrisku je čula prolaznica i odmah pozvala policiju i Hitnu pomoć. U momentu kada su došle ljekarske ekipe, mlada žena nije davala znake života, dok je dijete u teškom stanju prevezeno u Urgentni centar.Dječak je nakon zbrinjavanja u Urgentnom centru prevezen u Univerzitetsku dječiju kliniku u Tiršovoj i nalazi se na odjeljenju intenzivne njege u teškom stanju. Operisan je, ali je prilikom pada zadobio teške povrede glave, abdomena i unutrašnjih organa.

PROČITAJTE  Naučnici otkrili da ovaj lijek povećava rizik od koronavirusa

– Niti je ona imala nekih samoubilačkih ideja i nagona. Stradala je kao požrtvovana majka, da bi spasila svoje dijete. Sina je voljela više od sebe, i to je i dokazala – kazala je Aleksandrina rodica.

Autor: Krtice.net

Sve je veći broj zahtjeva za razvod: Ljubav u braku u doba korone je na velikom testu…

FENOMENI: Šest znakova koji se javljaju 24 sata prije smrti