in

Detalji ubistva kod Slavonskog Broda: Sin je oca ubio sjekirom

Prema neslužbenim informacijama, 21-godišnji sin je ubio 56-godišnjeg oca. Odmah nakon unistva je uhapšen

Sin ubio oca sjekirom

 

Radilo se o brutalnom zločinu. Kako javlja Index, sin je oca ubio sjekirom. Policija još uvijek ne izlazi sa službenim detaljima zločina.

 

Mještani Ruščice šokirani su ovom tragedijom o kojoj bruji cijelo mjesto. -Koliko mi je poznato, nije to bila porodica u kojoj je bilo nekih svađa i nesuglasica. Barem prema vani. Djeca, sin i kćerka, su uvijek bila dobra djeca. Što je moglo dovesti do ovakve tragedije i što je nagnalo sina da digne ruku na oca i oduzme mu život ne mogu niti zamisliti – rekla je jedna od mještanki, koja stanuje nedaleko od porodice koju je zadesila ova velika tragedija.

 

Porodica nije od ranije bila poznata policiji

-Porodica nije od ranije bila poznata policiji – rekao je policijski službenik za odnose s javnošću Policijske uprave brodsko-posavske Damir Brezić. I to je sve s čime policija za sada izlazi u javnost, uz podsjećanje kako će sve informacije biti poznate nakon što očevid završi.

 

Autor: Z. K.

NA IVICI SMO DA GORIMO KAO U NOVEMBRU: Sve više djece zaraženo koronom, dr Zdravković kaže da zaboravimo na proljeće, možda čak i ljeto

Šaban ga pozvao poslije nesreće! Darko Lazić otkrio šta mu je pjevač rekao: Bio je bijesan, samo sam spustio glavu!