in

Direktor umjetničke galerije iz Zaprešića dobio dijete s holivudskom glumicom

Holivudska glumica Chloë Sevigny i njen dečko Siniša Mačković, voditelj umjetničke galerije iz Zaprešića, postali su roditelji.

Daily Mail piše da je par viđen u New Yorku s bebom, a glumičin glasnogovornik potvrdio je da je beba na svijet stigla prije nekoliko dana. Par je snimljen pred stanom sa zaštitnim maskama i rukavicama. Siniša je nosio kovčege, dok je glumica zaštitnički držala bebu. Britanski tabloid piše da su tad vjerojatno tek napustili bolnicu.

Glumica je ranije za The Cult rekla da se brine da Siniša neće moći biti s njom na porodu. “Imala sam napad panike i plakala sam bez prestanka. Čak me i moja ‘doula’ nazvala preplašena. Kad sam čula nju zabrinutu, nju koja bi me trebala smiriti u ovom svemu, još sam se više prepala”, ispričala je. Ipak, u New Yorku je i usred pandemije bilo dozvoljeno da uz žene pri porodu mogu biti i njihovi partneri.

Siniša Mačković upravnik je galerije Karma Art. Za njihovu vezu saznalo se u avgustu prošle godine nakon što su ulovljeni kako se ljube u jednoj njujorškoj galeriji.

Chloë se glumom bavi od 1992. godine, a njene uloge u filmovima Boys Don’t Cry i The Brown Bunny ističu se kao najznačajnije. Posljednji se nerijetko nalazi na listama filmova s uvrnutim scenama seksa. Naime, kontroverzna scena oralnog seksa koja nije odglumljena izgleda puno opasnije kad doznate da je Vincent Gallo napisao scenarij, režirao i dao ulogu Chloë Sevigny nakon što je postao opsjednut njom, prema vlastitim riječima.

Za Mačkovića strani mediji, poput magazina People, navode samo da je direktor galerije u New Yorku, a njegovo se ime nerijetko nalazi u stranim umjetničkim časopisima. Na svom je profilu na Instagramu objavio fotografiju starog pasoša u kojem se navodi da je rođen u Zagrebu, a kao dječak živio je u Zaprešiću.

PROČITAJTE  OVO MORATE VIDJETI: Evo kako su na početku karijere izgledali Karleuša, Dara Bubamara, Seka Aleksić...

Prema podacima na njegovom profilu na LinkedInu, direktor galerije Karma Art je od 2011. godine.

Autor: D. K.

U Njemačkoj rast novih slučajeva zaraze, pogoršava se stanje u Latinskoj Americi

Nakon što je smršala 45 kilograma, Adele pokazala tanak struk u uskoj haljini