in

Disneyland odlazi u zaborav? U Evropu stiže novi zabavni park koji slovi za najambiciozniji projekat!

Za 2024. najavljeno je spektakularno otvaranje britanskog zabavnog parka, koji prijeti da ugrozi dugo građenu reputaciju čuvenog Disneylanda

Jedan od najambicioznijih projekata, kada je riječ o tematskim parkovima u Evropi, svakako je “londonsko ljetovalište” (The London Resort), koje bi trebalo da se otvori u Kentu.

Kreatori parka, koji treba da osmisle zabavu po uzoru na seriju “Thunderbirds” i film “Kum”, najavili su da nastavljaju sa dogovorenim planovima, uprkos virusu korona. Međutim, u saopštenju koje stoji na veb sajtu, navode da počinje javna rasprava, jer okolni žitelji treba da budu ispitani prije gradnje.

Naime, stanovnici i vlasnici firmi koji žive i rade u blizini, treba da budu ispitivani, prije objavljivanja izveštaja o uticaju ovog zabavnog parka na životnu sredinu. Cilj je 0 odsto emisija CO2.

Ovaj tematski resort bi trebalo da se prostire na 535 hektara, i da obuhvata “sedam zemalja”: Studios, Woods, Kingdom, Isles, Jungle, High Street and Starport. CEO kompanije je rekao da na projektu radi ogroman tim, koji daje sve od sebe u ovim teškim vremenima.

Kako se dalje navodi, svaka generacija će moći da pronađe nešto po svom ukusu: od hrane i pića do vrste zabave. “The London Resort” će gostima obezbijediti i 3.500 hotelskih soba, a ujedno će biti i najveći otvoren zabavni park, još od Disneylenda (Pariz), 1992. godine.

Na primjer, “zemlja Studios”, prikazivaće vožnje zasnovane na blokbasterima, u čast Holivudu.

Autor: A. P.

Na ovaj način vas radnje nevidljivim taktikama tjeraju da trošite a da toga niste ni svjesni

Nakon Cece estrada krenula na testiranje: Mnogi povezani sa frizerom