in

Djeco, vaša mama hoće da umrete od korone: Tanja Savić otkrila najpotresnije detalje agonije!

Pjevačica Tanja Savić već skoro sedam mjeseci vodi bitku za starateljstvo nad svojim sinovima, koje je njen bivši suprug Dušan Jovančević odveo u Australiju

Tanja je sada iznijela potresne detalje iz njihovog odnosa, te je otkrila kako je sve izgledalo neposredno prije nego što su joj sinovi odvedeni.

 

-Rekao je djeci da sam ja sakrila pasoše. Ja jesam sakrila pasoše jer je on to jednom već uradio, odveo je djecu. Tada sam, naravno, potrčala za djecom jer nisam željela da ih izgubim. On je mislio da će i ovog puta biti tako. Rekla sam imam 35 godina i jedan život, e pa nećeš više tako da radiš sa mnom. Vrlo je teško oduprijeti se – ispričala je ona i dodala:

-Rekao je djeci: “Mama je uzela vaše pasoše, ona hoće da vi umrete od korone u Srbiji. Eto, vidite kakva je vaša majka”. I onda su djeca bukvalno krenula da me pesniče, udaraju… Oba sina moja, vikali su: “Vrati pasoše, mrzimo te”. Ja sam samo mislila, djeco shvatićete jednog dana. Nisam mogla da im objašnjavam, šta da im kažem. Oni su mali, vidjećete ko je vaš otac, a ko vaša majka. Sada oni mogu ovo i da gledaju. Želim da im kažem da ih volim i da ću se boriti za njih – kroz suze je rekla Tanja.

(ekskluziva.ba)

 

Autor: Z. K.

Dnevni horoskop: Bikovi ignorišu partnera, Vage prave dugoročne poslovne planove

Pronašli novorođenče u kanti za smeće pa natjerali putnice iz aviona na ginekološki pregled