in

Djevojka fudbalera koji se ubio otkrila jezive detalje

Pjevačica Ivana Stanić u ekskluzivnoj ispovijesti otkriva sve detalje koji su prethodili samoubistvu koje je, dok je ona bila u istom stanu, izvršio nekadašnji fudbalski reprezentativac Srbije i fudbaler Partizana, Miljan Mrdaković

Pjevačica Ivana Stanić u ekskluzivnoj ispovijesti otkriva sve detalje koji su prethodili samoubistvu koje je, dok je ona bila u istom stanu, izvršio nekadašnji fudbalski reprezentativac Srbije i fudbaler Partizana, Miljan Mrdaković.

Ivana je otkrila da je pod velikim stresom i u šoku, te da od noćas nije spavala i da je pod tabletama koje joj pomažu da se smiri.

– Ne znam kako sam, nisam spavala od sinoć uopšte. Popila sam lijekove i još nisam svjesna sta se desilo – otkrila je pjevačica za Telegraf.

Pjevačica nam je iskreno govorila o ljubavi sa pokojnim fudbalerom, a kako ona misli jedan od glavnih problema koji je naveo pokojnog Mrdakovića da na surov način oduzme sebi život, jeste njegov problem sa depresijom.

Iskrena da budem, mi smo imali idealnu vezu i ljubav i sve je to bilo super, ali je on imao neke probele sa kojima nije mogao da se nosi kako treba, nije bio jak. Malo je volio da popije i mislim da je to pored problema koje je imao sa depresijom i glavni razlog zbog čega je to uradio – otvoreno kroz suze priča Ivana.

– Kako je meni makar pričao njemu se sve skupilo, bio je umoran od svega, završio je karijeru. Nije je jednstavno snalazio, cijeli njegov život je bio fudbal, karantini i odjednom je ispao iz svega toga što ga je vjerovatno najviše mučilo, pa je počeo da se bavi menadžerskim poslom. Sad to tako funkcioniše, transferi i nekada ima posla, a nekada nema i sve je to moglo da krene na bolje, ali je to bila vjerovatno neka vrsta depresije, anksioznosti – priznaje pjevačica.

PROČITAJTE  FUDBALER KOJI SE UBIO BIO U VEZI SA PJEVAČICOM: Učestvovala u rijalitiju, a njihova posljednja fotka slama srca

Ona je ispričala i detalje koji su se dogodili kobne večeri pred njenim očima, a kako sama kaže njegovo stanje poslednjih dana njoj je govorilo da bi nešto strašno moglo da se dogodi.

– Mi smo non stop bili zajedno, nismo se razdvajali. On je dan prije samoubistva popio malo više i ja sam tu već predosjećala da tu nešto može da se desi, te sam ga odmah smirila i odvukla u krevet da spava i tako smo cijelo veče pričali. Kada smo se probudili opet je uzeo da pije. Mi smo cijeli dan pričali, mislim pričali smo koliko smo mogli jer on nije bio raspoložen cijeli taj dan. Trebalo je uveče da odem na svirku, međutim kada sam vidjela da pored sebe drži pištolj, ja sam ga molila i plakala da pištolj vrati u ranac, ali on nije htio. Ja sam zatim pozvala njegovu mjaku da ona popriča sa njim, a ona mi je zatim rekla da slobodno odem na svirku i njega ostavim da pije ako to želi, ali da pištolj vrati. Ja sam ga kasnije zamolila da pođe sa mnom i onda sam otišla do kupatla da se sredim, ali sam s vremena na vrijeme izlazila da vidim šta radi. I onda samo sam u jednom trenutku čula da je repertirao pištolj, ali ja nisam ni stigla da mu bilo šta kažem, samo sam čula pucanj i vidjela njegove noge. Ja sam ga zatim nekoliko puta zvala i onda sam istrčala iz stana pozvala kolegu i hitnu pomoć, a oni su nazvali policiju – kroz suze otkriva jezive detalje.

PROČITAJTE  Vakcina koju je Vučić donirao nije odobrena, proizvedena je u Indiji!

Autor: Krtica.net

Ovo je najnesretniji horoskopski znak

Šta je prethodilo krvavom ubistvu? Usmrtio sestru nožem, a ono što je komšijama rekao prije pokolja ledi krv u žilama