in

Djevojka pokazala kako kida aluminijumsku foliju i sve oduševila: Otkrila u čemu je trik

Savjeti i trikovi sa TikToka su nekad veoma korisni

Uštedite, nađete nov i zanimljiv recept, a ponekad saznate nešto novo. Ovog puta TikTokerka nam je pokazala kako na bolji način cijepati aluminijumsku foliju.

 

Naime, kada kupite novu aluminijsku foliju, vidjet ćete da kutija u kojoj dolazi ima oštriju ivicu koja pomaže da se precizno otkine potrebna količina folije. Međutim, problem nastaje onda kada se folija povuče preko te ivice da se nikd ne pokida kako treba i da malo parče završi u u ruci. Jednostavno, nikad se otkine kako treba.

 

Jedna korisnica TikToka otkrila je u snimku kako otkinuti foliju po baš željenim dimenzijama. Video je postao viralan i sakupio nevjerovatnih 1.000.000 pregleda na ovoj društvenoj mreži.

 

Ona prvo pokazuje staru metodu, a zatim ponovno kreće da izvlači tačnu dužinu folije koju želi da uzme. To radi preko oštrije ivice kutije, sve vrijeme motajući rolnu folije unazad i tako dobije tačno onoliko folije koliko je htjela. Na snimku se vidi da je dobila savršeno parče folije.

 

@6quence
#Kitchenhacks♬ original sound – Aflik


Ljudi su se oduševili ovom metodom.

 

“Odmah sam to pokušao i djeluje”, “Odličan savjet”, “Ovo će mi promijeniti život”, “Kako to nikad prije nisam skontao”, “Dakle, sve vrijeme sam to radila pogrešno”, samo su neki od komentara.ž

 

(hayat)

Autor: Z. K.

Mama upozorava druge roditelje: Moja kćerka je progutala bateriju i umrla

Užas u Maglaju: Nepoznati muškarac pokušao oteti djevojčicu na putu do škole