in

DJEVOJKE MASOVNO BRIŠU FOTOGRAFIJE SA STARLETOM: Odmotava se klupko slučaja Ajfon

Sud Tijani Ajfon odredio jednomjesečni pritvor

Sud u BiH je Tijani Maksimović poznatijoj kao Tijana Ajfon odredio jednomjesečni pritvor u trajanju od mjesec dana, dok je ostalim osumnjičenima izrečena je mjera zabrane, prenosi ATV. Takođe, na društvenim mrežama primjećena je neobična pojava – mnogi koji su se fotografisali sa starletom i isticali momente sa njom onlajn počeli su da uklanjaju svoje selfije. Kako se navodi, njene “prijateljice iz posla” zabrinule su se nakon presude i pokušavaju na sve načine da “operu” svoju biografiju druženja sa starletom.

– To su uglavnom atraktivne djevojke koje je Tijana podvodila bogatoj klijenteli koja nije štedela ni dinara. Došle su u Beograd bez ičega, ali sa starletom u poslu su napredovale i život im se pormijenio preko noći. Za noć su zarađivale do 300 eura, međutim kada su ugradile silikone i cijena se povećala. Tijana je uspjela da razradi taj posao, a one su bile poslušne i bile su spremne na sve gadosti zarad egzistencije. Sada mnoge zarađuju do 600 eura za noć, hvale se skupim automobila i stvarima koje teško normalna djevojka može da priušti. Zar to odmah nije sumnjivo?- priča izvor domaćim medijima, pa nastavlja:


– Ako bi klupko krenulo da se odmotava, mnoge polupoznate djevojke koje viđamo često u javnosti, mogle bi da otkriju svoj identitet. Sada su odjednom počele da pljuju Tijanu i žele da izbrišu istoriju druženja sa njom. Nazivaju je ‘glupačom’ i ‘kokoškom’, kao i to da je bila veoma lakoverna. Sve selfije sa Ajfonkom, kojima su se hvalile na Instagram profilu, pobrisale su u roku od pet minuta kako ne bi bile sumnjive policiji i slučaj ne bi dobio novi rasplet- tvrdi taj dobro upućen izvor, pišu domaći mediji.

PROČITAJTE  Nadežda ispričala bolnu istinu: Patim jer ne mogu da dojim sina, on jede na sondu!

Autor: A. P.

Slijedite ova pravila francuskih influencerica kako bi što lakše ulovile njihov stil

OVO JE DEFINITIVNO KRAJ Pogledajte šta su Igorovi roditelji napravili Severini na Instagramu