in

Dnevni horoskop za 18. maj: Bikovi će se kajati, Strijelci trebaju zauzeti čvršći stav

Ovan

Ono što vas najviše brine je to što ćete morati ispočetka da se dokazujete na poslu, jer dosadašnje rezultate morate da popravite. Danas vam je najjača verbalna komunikacija.

Bik

Ubrzano pravite planove, kao da vas nešto progoni. Brzopleto dajete neke izjave zbog kojih biste mogli da se kajete.

Blizanci

Imate potrebu da nadoknadite sve propušteno u domenu društvenog života. Ne znate gdje biste prije otišli i sa kim biste se vidjeli i čuli.

Rak

Krijete sitnice i neke površne stvari koje vam smetaju i to u emotivnom odnosu. Prešutkivanjem ne dobijate ništa.

Lav

Dosadašnje iskustvo vas je naučilo da morate više komfora da žrtvujete kako biste bili zadovoljni poslom i zaradom. Ne radite nekoliko stvari u isto vrijeme.

Djevica

Raspoloženi ste da planirate neki odmor, a prijalo bi vam i potpuno opuštanje u nekoj divljini. Partner je nervozniji i povlači se u sebe, pa ne tumačite pogrešno ovo ponašanje.

Vaga

Pokušavate da dovedete u red vašu svakodnevicu, pa započnite sa odmorom i spavanjem. Iscrpljivanjem nećete postići ništa, specijalno ne na poslu.

Škorpija

Funkcionišete po principu “tiha voda, brijeg roni”, čekate svoj momenat na poslu, dok djelujete nezainteresovano. Lako se prepuštate uživanju.

Strijelac

Polako, ali sigurno dom i porodica vam oduzimaju svu pozitivnu energiju. Da biste što bezbolnije izašli iz toga, zauzmite čvrst stav.

Jarac

Težak ste sagovornik i to predstavlja problem u komunikaciji sa prijateljima i najbližom porodicom. Zatvarate se, a istovremeno zahtjevate neke odgovore.

Vodolija

Opet vas muče iznenadni troškovi i nestabilnost na finansijskom planu. Ono nad čime nemate kontrolu ne bi trebalo da vas opterećuje previše.

PROČITAJTE  Horoskopski znaci koji se prvi sele iz porodične kuće – jedva dočekaju da postanu nezavisni

Ribe

Osjećate da imate energije, ali ipak lako padate. Posvetite se nečem kreativnom i uzbudljvom.

Autor: D. K.

Senidah sa bejzbol palicom razbijala čaše pa završila na podu

Šokantna snimka: Otac postavio ljuljačku na balkonu, doveo dijete u smrtnu opasnost