in

Dok čeka na pravdu Tanja Savić otvorila dušu: Najgore je što mi djeca postaju kao on!

Borba pjevačice Tanje Savić za svoju otetu djecu, koju je njen muž Dušan odveo u Australiju bez majčine saglasnoisti traje i dalje a podrška stiže sa svih strana

Godinama je krila detalje svog privatnog života, a sada podstaknuta ovim tužnim činom, odlučila je da progovori o svemu što je trpila:

– Protekle dvije godine je činio sve da moj angažman oko njih svede na minimum. Ubjeđivao me je da gubim vrijeme radeći ono što rade sve mame, poput oblačenja djece. Tvrdio je da nisam dovoljno dobra – izjavila je Tanja za magazin ”Hello”.

Pored omalovažavnja nje kao majke, Dušan je Tanji uzimao novac koji je zarađivala od nastupa, i trošio na sebe.

– U našoj kući sam samo ja radila, on dan radnog staža nema. Ja donesem pare a on kupuje sebi i djeci skupe poklone dok ja koristim telefon sa slomljenim ekranom.

Kako je suprug pored djece odnio i njenu ušteđevinu, Tanja kaže da joj nije toliko bitan novac ali ne može da zažmuri na to

– Ni na trenutak nije pomislio kako ću se ja snaći iako je znao da zbog pandemije neću moći da nastupam. Uvijek mu je bilo važno da samo sebi ugodi.

Najgore od svega je kaže pjevačica što nikad nisu mogli da se dogovore oko vaspitanja sinova

– On im je davao da jedu gluposti i svaki put kad bih zvala da vidim šta rade, oni su igrali igrice. Najgore mi je što na moje oči postaju kao on.

Ipak, ona vjeruje u pravdu i čeka na kulminaciju

View this post on Instagram

Good night 😘 #tanjasavic #ljubav #sreca #radost

A post shared by TANJA SAVIC (@tanja_savic_private) on

-Da bi Austalija zaštitila Maksima i Đorđa, nadležne službe će morati detaljno da ispitaju naš slučaj. Nisam poročna, nikada nisam imala problema sa zakonom, javna sam ličnost i uvijek se znalo šta i kako radim. Djeci je potrebna majka. Blizina oca sklonog porocima sigurno ne može da bude u njihovom interesu- završila je Tanja.

Autor: A. P.

PJEVAČICA PRIJE OPERACIJA: Pogledajte kako je nekad izgledala Emina Jahović

HAOS U TURSKOJ: U poplavama ima poginulih!