in

DOK SU MI LJEKARI SPAŠAVALI ŽIVOT, SAMO SAM GLEDALA U TEBE Goca Tržan emotivnom objavom rasplakala fanove

Goca Tržan raznježila je svoje pratioce emotivnom porukom posvećenoj kćerki Leni, koja je danas napunila 13 godina. Pjevačica je objavila zajedničke slike sa naslednicom i napisala šta joj sve želi

Goca Tržan raznježila je svoje pratioce emotivnom porukom posvećenoj kćerki Leni, koja je danas napunila 13 godina. Pjevačica je objavila zajedničke slike sa naslednicom i napisala šta joj sve želi.

Goca je otkrila i da joj je nakon porođaja život bio ugrožen i da su se ljekari borili da je spase, ali nju to nije zanimalo jer je milsila samo na kćerku.

“Prije 13 godina tačno sam se u ovo vrijeme spremala da te donesem na svijet, bila si mirna i nije ti se bas žurilo, i tek u 20:05 sam prvi put čula tvoj glas i videla tvoje oči. Zaplakala si samo dva puta, promuklo, onda su te stavili pored mene i samo si me gledala… Nisam osjećala ni bol, ni strah što su se ljekari uspaničili oko mene da mi spasu život, samo sam gledala u tebe sa osjećanjem pripadanja. Isto tako te gledam i danas, sa ponosom, s ljubavlju, ponekad sa zebnjom da nešto ne radim kako treba… I griješiću, sigurno. Jedino u šta sam sigurna je da ću te zauvijek voljeti, da ćeš biti moja najveća radost i najveći bol, da će me svaki tvoj zagrljaj činiti najsretnijom u univerzumu. Draga moja Leno, sretan rođendan, dobrodošla u tinejdžersko doba, budi nam zdrava i sretna, oprezna, a ipak puna života i ljubavi za druge… Znaj da si moja do kraja vremena, da je tvoje srce kucalo ispod mog i zato smo zauvijek povezane i u radosti i u bolu. Voli te tvoja majka”, napisala je Goca.

Njeni pratioci bili su oduševljeni porukom, pa su neki rekli da ih je pjevačica rasplakala.

PROČITAJTE  Ana Kokić potpuno promijenila imidž: Više ne liči na sebe, ali...

Autor: Krtice.net

Exit bi se zbog korone mogao preseliti iz Srbije?!

Tragedija zadesila Lepu Brenu i Slatki greh: Saša Popović skrhan bolom