in

Đoković zbog teorija o koronavirusu pokrenuo rat na relaciji Amerika – Iran

Iranski guru Chervin Jafarieh svoju popularnost duguje prije svega Novaku Đokoviću, sa kojim odavno druguje

Iranski guru Chervin Jafarieh svoju popularnost duguje prije svega Novaku Đokoviću, sa kojim odavno druguje, a koji ga je live video razgovorom putem facebooka gurnuo u žižu svjetske javnosti.

Iznio je tada Jafarieh mnogo čudnih tvrdnji, tvrdnji koje se kose sa redovnim razumijevanjem medicine. Pritom je promovisao alternativne teorije, što je jako čudno u vrijeme pandemije koronavirusa, koji je, sudeći po Jafariehovim stavovima, prilično drugačiji od onoga što tvrdi zvanična medicina.

Ipak, američki novinar Ben Rottenberg je odlučio diskreditovati Iranca i posvetio je seriju objava analizi onoga što je Jafarieh iznio tokom razgovora sa Đokovićem.

Rottenberg je poznato i kredibilno ime u svijetu novinarstva, a zasmetao mu je ton sa kojim Jafarieh govori o koronaviusu i uzbuđenju zbog njegove pojave, jer istovremeno se bogati na prodaji maski. Pored toga, Jafarieh je ismijavao i druga oboljenja poput Parkinsonove bolesti, a imao je šta za reći i o alternativnim teorijama nastanka svemira, podizanja imuniteta, vakcinacije i sličnih tema.

Autor: Krtice.net

Nakon što se usprotivio vakcinaciji, strašna kazna stigla Tonya Cetinskog

Dr. Marjanović: Da li je korona biološko oružje? Naravno!