in

Doktor Džodić mi je saopštio surovu istinu – da imam rak sa metastazama! Mira Škorić progovorila o borbi sa opakom bolešću!

Pjevačica Mira Škorić prošle godine uspjela je da pobijedi rak nakon što je 15 godina vodila bitku sa rakom štitne žlijezde, rijetkim i podmuklim karcinomom koji se otkriva tek u poodmakloj fazi. Poslije četiri operacije i velike borbe, uspjela je da pobijedi bolest.

– Uvijek sam bila nemarna prema svom zdravlju, šta ću, takva sam… I sad se naježim kada se sjetim tog perioda pre nego što sam saznala da sam bolesna. U jednom trenutku počela sam da osjećam neobičan umor. Šta god da radim, počnem da osjećam malaksalost. Onda su krenule blage, podmukle temperature, 37 sa 2, a ne znaš od čega su. Istovremeno, neobjašnjivo sam gubila kilograme.

– Nisam osoba koja kuka i plaši se bolesti, nastavila sam normalno da živim, pjevala sam, snimala, držala koncerte. Ignorisala sam simptome sve dok mi na vratu iznad ključne kosti nije iskočila limfna žlijezda. E onda sam shvatila da je ozbljno. Doktor Radan Džodić mi je saopštio surovu istinu, koju nisam htjela da prihvatim. Istinu da imam rak štitne žlijezde, i to sa metastazama. Bila sam u stanju potpunog šoka i nevjerice – prisjetila se ona za Informer, dok sada tvrdi da se i dalje čuva.

– Međutim, i dalje se borim, primam terapije, čuvam imunitet, uzimam vitaminske koktele. I dalje pjevam normalno, po dva sata, kao da nisam bila bolesna. I ne volim kada me sažaljevaju, kada pročitam da sam se povukla sa scene, da više nisam u stanju da pjevam. O svojoj bolesti nikada javno ne bih progovorila ni riječ, da nije drugih oboljelih, kojima bih možda mogla da pomognem – rekla je Mira.

PROČITAJTE  OBRATITE PAŽNJU DOK NE BUDE KASNO 5 znakova koji pokazuju da je vaše dijete pod stresom

Autor: Krtice.net

Ovo je jedini tip žene koju muškarac nikad neće ostaviti

Stiglo pismo koje ju je dovelo do suza: Tanja Savić javno pokazala poruku, ne može da dođe sebi!