in

Doktor Kon pobijesnio zbog neodgovornog ponašanja Teodore Džehverović: Zbog ovoga se pune bolnice i ljudi umiru!

Epidemiolog dr Predrag Kon na svom Facebook profilu je objavio da dobija snimke sa “masovnih proslava” iz Smedereva i Vrnjačke Banje, a da je na obje bila ista “estradna umjetnica” i da je to direktno bojkotovanje mjera koje su propisane u borbi protiv koronavirusa… 

 – Snimci koje dobijam o masovnim proslavama juče iz Smedereva, danas od sinoćne predstave u Vrnjačkoj banji vezane za istu estradnu umjetnicu predstavljaju potpuno bojkotovanje mjera koje su propisane kao protiv epidemijske mjere. Gledajući ovakve snimke svi ljekari koji su radili u Covid bolnicama i posebno infektolozi, anesteziolozi i pulmolozi vide ponovno punjenje bolnica i pacijente na respiratorima. Roditelji djece koja treba da pođu u školu osjećaju strah. Ponovo apelujem na nadležne državne organe, institucije i inspekcije da rade svoj posao… – napisao je epidemiolog Kon na svom Facebook profilu. 

 

Kako se pretpostavlja, Kon pod “estradnom umjetnicom” misli na mladu pjevačicu Teodoru Džehverović, s obzirom na to da je ona imala nastupe u spomenutim gradovima u vremenu kada je epidemiolog naveo. 

 

Naime, Teodora je sinoć nastupala u jednom klubu u Vrnjačkoj banji, a na snimcima se jasno vidi da je klub bio popunjen i da se nisu poštovale propisane epidemiološke mjere. Takođe, prije dvije večeri je nastupala na jednom splavu u Smederevu, a situacija je bila slična sinoćnjoj. Ona se i ranije našla na meti kritika zbog nastupanja u vrijeme pandemije. 

 

 

Autor: Z. K.

Ko je vaš najbolji prijatelj? Rak i Ribe – savršeni jedno za drugo 

Zaletio se BMW-om u grupuslavljenika izbora u Crnoj Gori