in

Doktorica koja je danas izvršila samoubistvo ostavila je status na FB koji unosi jezu u srca

Doktorka, koja je danas sa ranama od noža, nađena mrtva u stanu na Vračaru, a za koju se vjeruje da je počinila samoubistvo, početkom aprila postavila je status na Fejsbuku u kojem bodri druge i sebe da se sve nevolje mogu prevazići.

Doktorka, koja je danas sa ranama od noža, nađena mrtva u stanu na Vračaru, a za koju se vjeruje da je počinila samoubistvo, početkom aprila postavila je status na Fejsbuku u kojem bodri druge i sebe da se sve nevolje mogu prevazići.

Ona je poruku napisala na početku epidemije virusa korona,

– Treba da se sjetimo da nismo jedini koji su se našli u naizgled nepremostivoj nevolji. Baš kao što se zmaj odupre vjetrovima, tako i nas nevolje mogu ojačati. I kao što se na hiiljade ljudi prije nas susrelo sa istom sudbinom i preživjelo, tako možemo i mi. Dr R. Brasch – i to će proći – napisala je na svom Fejsbuk profilu, prenosi Blic.

Doktorka, koja je bila poznati plastični hirurg nađena je danas sa ranama od noža u stanu na Vračaru.

Tragedija se dogodila oko podneva, kada su njeno tijelo našli njen suprug i sin. Njima je bilo sumnjivo što se zadržala dugo u kupatilu, a kada su ušli zatekli su beživotno tijelo doktorke u krvi i nož koji se nalazio pored nje.

Ljekari Hitne pomoći mogli su samo da konstatuju njenu smrt.

Preminula doktorka bila je jedna od naših najpoznatijih specijalista plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije.

Između ostalog, bila je vlasnica specijalne bolnice u centru Beograda, a iskustvo je sticala na prestižnim klinikama širom svijeta.

Kako stoji u njenoj biografiji “specijalista je plastične, rekonstruktivne i estetske hirurgije, vješta u raznim aspektima plastične hirurgije kojom se bavi već 20 godina u svojoj privatnoj praksi, postižući vrhunske rezultate. Stručnjak je za uvećanje grudi estetske operacije lica uključujući operacije nosa, abdominalnu hirurgiju, transfer masti i oblikovanje tijela”.

PROČITAJTE  Jedna osoba tri puta zaražena korona virusom

SOS broj

Broj 011/7777-000 je SOS telefon koji radi 24 sata, a na koji se javljaju stručnjaci za sprečavanje samoubistva – lekari Klinike za psihijatrijske bolesti “Dr Laza Lazarević”. Služba urgentne psihijatrije prima pacijente 24 sata bez zakazivanja, bez knjižice i bez plaćanja, a Centar za mentalno zdravlje od 9 do 18 prima bez zakazivanja.

Ukoliko vam je potrebna pomoć, svakog dana možete pozvati i volontere Centra “Srce” od 17 do 23 časa na broj telefona 0800-300-303 ili im se obratiti mejlom na vanja@centarsrce.org.

Autor: Krtice.net

Noć prije samoubistva doktorica se srela sa ovom osobom

Španija otvara granice s članicama Evropske unije u nedelju 21. juna