in

Dr. Marjanović: Da li je korona biološko oružje? Naravno!

Te metode ubacivanja sekvenci drugog virusa nisu problematične ,to može student uraditi,problem je zbog čega ste to uradili

Te metode ubacivanja sekvenci drugog virusa nisu problematične ,to može student uraditi,problem je zbog čega ste to uradili,kako i ako ste uradili! Ovo je tipični korona virus,rođaci su mu SARS i MERS…U laboratoriju se može svašta.

Ne može svašta baš svaka laboratorija i svi znanstvenici kada sama znanost ima granice svojih spoznaja…Koronu potcjenjuju ili precjenjuju! Mi poznajemo ovaj virus,sekvence,ali nismo imali vremena da ga upoznamo?

Pitanje: ako u Korona virusu postoje sekvence HIV-a,može li se SIDA premijeti preko Korona virusa? Sve zavisi koja sekvenca HIV-a je ugrađena… Ne znamo sve puteve kojima se prenosi virus,one koje znamo trebamo presjeći!

Korona funkcioniše kao kompjuterski virusi: uđe u organizam,koristi naš mehanizam da iskoristi proces umnožavanja i ubijedi naš organizam da radi u njegovu korist! Znanstvenici bi trebalo da smiju sve! Možda je virus ovdje bio u decembru,ne znamo…hajmo se pripremiti da će se na jesen vratiti…ovaj virus Korone je podmukao, hinjav.

PROČITAJTE  Doktor Branimir Nestorović: Ovo više nije virus. Ovo je nešto drugo

Je li ovo biološko oružje?

Sve možete iskoristiti kao biološko i političko oružje:ovaj virus političari koriste da promijene strukturu političkih sistema u svojim zemljama! Jedno drugačije proljeće je pred nama:nisam poljubio oca za rođendan i Uskrs,ako majci ne mogu čestitati Bajram,onda stvari u mom mikro svijetu neće biti iste,onda zamislite šta se dešava na makro planu!

Ja vjerujem u vakcine! Sačekat ćemo na vakcinu,postoji algoritam,to traje, nakon tri godine ćemo tek moći da analiziramo i znamo šta se desilo, imate 115 kandidata za vakcinu…možda ćemo dogodine imati vakcinu koja u datom momentu neće biti efikasna u potpunosti,ali ćemo je prihvatiti-bolje išta nego ništa!

Koliko je virus u BiH odmakao od onog u Kini, Njemačkoj…treba sekvencirati i zbog vakcine,moramo znati koji tip virusa je kod nas prisutan….ima li ih više? Nije mi jasno zašto sada ne testiramo?!

Kada imate testove,uđete u znanstveno testiranje! Test nije lijek. Kada kupujete auto,prvo ga testirate,je li? Mi smo kupili auto ali ga ne vozimo…ako ukinete više mjera odjednom,nećete znati koja mjera je bila problem…da su izbori prekosutra možda bi ranije ublažili mjere…ako se dokaže da su se desile kriminalne aktivnosti sa respiratorima, to više nije criminal, to je zločin!

Autor: Krtice.net

Đoković zbog teorija o koronavirusu pokrenuo rat na relaciji Amerika – Iran

ŠTA NAKON KORONE? Ministar objavio ko može ući i izaći u Hrvatsku