in

Dr. Nestorović je nadmašio sam sebe: Teslini zraci smrti ubijali su vojnike po Bosni. Najgore je što je Dačić klimao glavom na ovo…

Član Kriznog štaba Vlade Srbije u borbi protiv korona virusa, prof. dr Branimir Nestorović ne prestaje da šokira javnost svojim izjavama

Član Kriznog štaba Vlade Srbije u borbi protiv korona virusa, prof. dr Branimir Nestorović ne prestaje da šokira javnost svojim izjavama.

Ovog puta, glavni akter nove teorije zavjere ovog pulmologa je slavni naučnik Nikola Tesla, odnosno, jedan od njegovih izuma.

Naime, gostujući u jednoj od emisija “TV Hepi”, dr Nestorović je izneo šokantne tvrdnje o tome da su američki avioni tokom sukoba u BiH, bombardovanja SR Jugoslavije 1999. godine, kao i tokom raketiranja Iraka, koristili oružje napravljeno na osnovu Teslinih nacrta.

– Tokom sukoba u Bosni djelovao je avion američke avijacije “komando solo”. Emitovao je talase koji izazivaju depresiju i malaksalost, pa vojnike tjeraju da bacaju oružje i odlaze sa fronta – rekao je Nestorović.

A za “odlazak vojnika sa fronta” krivo je, prema Nestorovićevim navođenjima, tehnotroničko oružje koje ima mogućnost kontrole svjesti pomoću elektromagnetnih talasa, poznatijih kao “zraci smrti”, a koje je izmislio niko drugi do Nikola Tesla.

Do zaključka da su ovakvi navodi istiniti došao je i Nestorovićev sagovornik iz emisije, ministar spoljnih poslova Srbije, Ivica Dačić.

– Tesla je patentirao mnoge stvari od energije do medicine, njegov izum je elektromagnetni štit protiv raketnih napada, a kažu da je i sistem HAARP, koji utiče na ponašanje i zdravlje ljudi, urađen pomoću Teslinih nacrta – dodao je Dačić.

Ovo je samo jedna u nizu zaprepašćujućih tvrdnji Branimira Nestorovića u posljednjih nekoliko mjeseci. U žižu javnosti dospio je nakon, sada već čuvene izjave, da je “korona virus najsmiješniji u istoriji, te da bi “žene trebalo da idu u šoping u Milano” u trenicima kada je epidemija virusa u Italiji bila u punom jeku.

PROČITAJTE  Objavljeni rezultati o efikasnosti ruske vakcine

No na ovim tvrdnjama se i pored velikog brojha osuda na koje je naišao, nije zaustavio.

Nestoroviću ovo nije bio prvi put da je pričao o Nikoli Tesli. Ranije je govorio o njegovom projektu prema kome bi se predmeti, ali i ljudi slali u blisku budućnost.

– Snimljen je naučno fantastični film o događaju, ali to nije fantastika. Brod se zvao “US Eldridž”, razarač. Taj brod su poslali šest sati u budućnost. Taj eksperiment nije dobro ispao, jer je većina mornara izginula i brod se čudno vratio. Zvuči kao čista naučna fantastika, ali ko je radoznao, neka ukuca na Guglu “US Eldridž” i “Tesla”. Onda je Tesla bio protiv nastavka tih ekspreimenata, on je to prekinuo i uništio svu dokumentaciju. Mada, teorije zavjere vjeruju da nije uništio svu dokumentaciju i da je veliki dio te dokumentacije pao u ruke Trampovog ujaka. Džon Tramp je bio čuveni fizičar. Jedno vrijeme je radio i na Harvardu i na Prinstonu i kažu da se ta tehnologija tajno radi u Sovjetskom Savezu bivšem, sada Rusiji – ispričao je Nestorović zavjera u jednom dahu na TV Prva.

Gostujući nedavno na TV “Prva” rekao je da je sada vrijeme da svi izađemo napolje inficiramo se korona virusom, jer ćemo na taj način uspjeti da steknemo imunitet. Dodao je da su šanse da do težih kliničkih slika dođe gotovo nemoguće. Iako je ovo mišljenje potpuno suprotno svemu onome na šta su njegove kolege upozoravale, Nestorović, čini se, nije mario za to.

Autor: Krtice.net

Ovo je 10 najopasnijih mjesta na svijetu: Vi koji ulazite ostavite svaku nadu…

DR KISIĆ ŠOKIRANA Jedan detalj kod novotkrivenih slučajeva je jako opasan