in

Dragana Damiru priznala da je trudna i da dijete nije njegovo. Nastao je horor

Dragana V.(29) , oporavlja se na Odeljenju intenzivne njege u Opštoj bolnici Kruševac, nakon što ju je danas popodne nevjenčani suprug Damir I.(19) pet puta ubo nožem

Dragana V.(29) , oporavlja se na Odeljenju intenzivne njege u Opštoj bolnici Kruševac, nakon što ju je danas popodne nevjenčani suprug Damir I.(19) pet puta ubo nožem.

Pokušaj ubistva dogodio se u baraci na deponiji smeća Sinjevac, na oko dva kilometra od Aleksandrovca, gdje je par živio u vanbračnoj zajednici.

– Majka povrijeđene trudnice ispričala je policiji da se njena kćerka prvo svađala sa suprugom, ali je sve to trajalo vrlo kratko, posle čega je njen zet dohvatio nož i kao omađijan pet puta izbo nožem i to u u prednji i zadnji dio grudnog koša – iznosi nezvanično izvor.

Do svađe je došlo kada je Dragana saopštila Damiru da je u četvrtom mjesecu trudnoće, ali da dijete nije njegovo.

On je izrevoltiran time, uzeo je nož i nanio tri rane nevjenčanoj supruzi i to jedan ubod u prednjem, a dva uboda u zadnji dio grudnog koša.

Nesretna žena se branila koliko je mogla, na kraju je uspjela nekako da se iščupa. Trudnicu su prvo zbrinuli u Domu zdravlja u Aleksandrovcu posle čega je sanitetom prebačena za kruševačku bolnicu.

– Zdravstveno stanje pacijentkinje je stabilno, trudnoća za sada nije ugrožena, pregledali su je ginekolozi i hirurzi i dobro se osjeća – predočeno je “Novostima” u bolnici.

Autor: Krtica.net

Predrag Kon objavom na Facebooku zaledio Srbiju: Spremite se za vanredno stanje

Nemojte da vas prevari prvi utisak: Ovi horoskopski znakovi imaju dva lica