in

Drama u Crnoj Gori: Katarinu Grujić ujela otrovna riba na Adi Bojani, jaukala od bolova, sve se upalilo! 

 Pjevačica je jedva izdržala bolove. 

 

  

Pjevačica Katarina Grujić prije nekoliko dana je otputovala u Crnu Goru kako bi se odmorila i uživala kraj mora. Ona je za svoje ljetovanje izabrala Adu Bojanu, ali nije ni slutila da će doživjeti pravu dramu. 

 

– Kaća je u nedjelju otišla u Crnu Goru jer je željela malo da promijeni okolinu i da se odmori nekoliko dana. Sa nekoliko prijatelja je odlučila da će ići na Adu Bojanu jer do sada nije imala priliku da tamo provede nekoliko dana. Kako je do ove godine svako ljeto radila, ova situacija je učinila da ima slobodne dane kako bi uživala u nečemu u čemu do sada nije mogla – kaže izvor blizak pjevačici. 

  

 – Kada su došli, sve je bilo savršeno. Kaća nije ni slutila da će doživjeti peh već poslije dva dana. Oni koji često odlaze na Adu Bojanu znaju da se u tom dijelu mora nalazi morski pauk kojeg mještani zovu “Dragana”. U pitanju je otrovna riba koja se krije u pijesku i koju možeš da nagaziš tokom ulaska ili izlaska iz vode, a onda ona u tom trenutku ispusti svoj otrov. Katarina je znala za ovu priču, ali je mislila da to neće nju. Ipak, desilo se – priča izvor. 

  

 Pjevačica je jedva izdržala bolove. 

  

– Dok je izlazila iz vode nakon kupanja, Kaća je osjetila nešto kao ubod, ali tek kada je sjela na svoju ležaljku osjetila je veliki bol pored palca na desnom stopalu. Odmah je jauknula i pogledala u nogu koja je počela da crveni. Konobar koji se našao tu joj je odmah rekao da stopalo stavi u vruć pijesak i tako drži nekih pola sata. Naime, odmah nakon uboda je potrebno to mjesto staviti ili u vrelu vodu ili u vreo pijesak, i to izvlači otrov ove ribe. Kaća je odmah to uradila i zaista se nakon nekih pola sata smirilo. Ona se jeste uplašila, a kasnije je otišla na pregled kod ljekara gdje su joj rekli da je dobro postupila i da je sve u redu – zaključuje izvor. 

 

PROČITAJTE  Stiže prinova: Katarina Grujić u drugom stanju!

 

Autor: Z. K.

Hrabri petogodišnjak spasio mami život uz pomoć jedne igračke 

NEĆETE JE VIDJETI U JAVNOSTI! Ova ljepotica je kćerka Džeja Ramadanovskog