in

DRAMATIČNO STANJE: Aci Lukasu ugrožen život, srce mu slabi, sumnjaju na koronu!

Folk pjevač Aleksandar Vuksanović odbio je bolničko liječenje nakon što mu je u četvrtak pozlilo u njegovom stanu na Voždovcu, a sve zbog pokušaja izvršitelja da mu zaplijene imovinu zbog navodnog duga prema Dejanu Popoviću Tigru.

Kako Srpski telegraf saznaje, Lukas ima sve simptome koronavirusa, osjeća se loše, ima povišenu temperaturu i gušenje, ali to nije sve pošto folker mjesecima ima problema sa srcem, te mu je zdravlje opasno ugroženo.

– Aca se nedjeljama ne osjeća dobro. Svi ga kritikujemo zbog toga, ali on neće da sluša. Ima te napade gušenja, nema vazduha uopšte, ima temperaturu. Plašimo se da nije, nedajbože, nešto opasno, pa ga teramo da ide na ispitivanja, ali on o tome ne želi ni da čuje. Evo, prije dva dana je, baš kada se desilo ovo sa izvršiteljima, trebalo da ide u bolnicu, a on je doktorki rekao: “Neću u bolnicu, pa nek crknem.” Nije stvar za zezanje, loše mu je iako on neće da prizna. Baš ga je i Sonja zvala i tjerala ga da se uozbilji zbog sebe i djece i on joj kao obeća, ali čim spusti slušalicu, radi po svome – kaže Acina koleginica koja se nakon skandala sa Tigrom prva pojavila kod njega u stanu.

Njegov prijatelj, ali i saradnik Saša Mirković, za Srpski telegraf priznaje da je zabrinut za Acino zdravlje, koje je, po njegovim riječima, veoma kritično.

– Lukas je trenutno pod sedativima i lijekovima, nije odbio da se testira na koronavirus, dali su mu injekcije i ostao je kod kuće da se odmara zbog visokog pritiska. Doktorka je i sinoć bila u posjeti Aci i očekujemo rezultate. Uzeli su mu krv da bi se testirao i na prisustvo antitijela, tako da se testirao na sve. Ne znam da li je testiranje prekjuče odbio jer nisam tada bio prisutan – kaže Saša i priznaje da je Acina porodica zabrinuta za njegovo zdravlje, pa pošto ne mogu da dođu kod njega u stan da ga vide jer čeka rezultate koronavirusa, oni ga konstantno zovu i mole da se dozove pameti:

PROČITAJTE  PODIGNUTA TUŽBA Kraj za Acu Lukasa u "Zvezdama granda"?!

– Djeca ga non-stop zovu, preplašili su se zbog svega što se izdešavalo. Čekamo rezultate na antitijela i da vidimo da li je zaražen. Ima uz sebe osobu koja brine o njegovom zdravstvenom stanju, ne smije da ostane sam. Ja se nadam, prije svega, da će Aca biti dobro, da će biti zdrav i živ jer je svima nama najpotrebniji takav, a, prije svega, djeci i porodici.

Mirković priznaje da je na već Lukasovo poljuljano zdravlje ova situacija s Dejanom Popovićem doprinijela da mu se stanje dodatno pogorša.

ekskluziva.ba

Autor: Amina P.

Mudra priča koju nećete zaboraviti: Život jedne naljepnice

JOHNNY DEPP IZGUBIO SVE! Da li je ovo kraj njegove karijere?!