in

Dugo je besramno varao suprugu, a nakon razvoda desilo se nešto što nema ni u filmovima

Iako su se razveli djeluje da među njima postoje varnice

Iako su se razveli djeluje da među njima postoje varnice.

Prošlo je gotovo četiri godine otkako su se Kortni Kardašijan i Skot Disik razveli. U međuvremenu, oboje su nastavili sa životima te se upustili u veze s drugim ljudima. Zajedno imaju troje djece i prilično su bili jasni oko toga da će njihov odnos biti s poštovanjem upravo zbog njih.

Mediji su brujali kako je Skot tokom braka varao ovu ljepoticu i pravio bahanalije na žurkama koje je posjećivao, a sada je uradio nešto što niko nije očekivao, i mnogi se pitaju kako na sve reaguje njegova 15 godina mlađa djevojka Sofija Riči, koja je prava ljepotica.

U poslednje vrijeme, kako piše tabloid “Hollywood Gossip”, postoji sve više dokaza kako su Kortni i Skot u ipak malo prisnijem odnosu nego onom što se to očekuje od bivših supružnika. Nedavno su tako nekoliko puta viđeni u zajedničkom druženju, kako se osmjehuju jedno drugom i vode duge razgovore, a sada je Skot na Instagramu lajkovao slike iz prošlosti na kojima se ljubi sa bivšom subrugom, grli je čak i drži za zadnjicu.

Mnogi su spekulisli da će se Sofija i Skoot vjenčati,ali nakon ovoga sve je pod znakom pitanja. Više slika atraktivne i mlade plavuše koju sada šeta Kardašijankin bivši, a koja je zaludjela pola Holivuda, pogledajte u galeriji.

Autor: Krtica.net

Jeziv slučaj afričkog studenta u Beogradu: Umro je u agoniji, tri bolnice ga odbile primiti

Buran ljubavni život Borisa Johnsona: Drugi put se oženio 12 dana nakon prvog razvoda