in

Dva miliona lajkova: Chrissy Teigen nakon gubitka bebe oglasila se s dvije rečenice

Emotivno…

Chrissy Teigen oglasila se objavom na svom Instagramu prvi put od gubitka djeteta.

“Tihi smo, ali dobro smo. Volimo vas sve jako puno”, napisala je Chrissy uz screenshotove objave njenog supruga, pjevača Johna Legenda, posvećene njoj.

View this post on Instagram

We are quiet but we are okay. Love you all so much.

A post shared by chrissy teigen (@chrissyteigen) on

“Ovo je za Chrissy”, napisao je Legend na Twitteru podijelivši snimku svoje izvedbe pjesme Never Break na dodjeli glazbenih nagrada Billboard u srijedu. Taj je nastup također posvetio supruzi te time raznježio mnoge.

“Toliko volim i cijenim tebe i našu obitelj. Zajedno smo doživjeli najviše vrhunce i najniže padove. Gledati te kako nosiš našu djecu bilo je tako dirljivo i činilo je da se osjećam tako ponizno. Zadivljen sam snagom koju si pokazala kroz najizazovnije trenutke. Kakav je to nevjerojatan dar moći donijeti život na svijet. Doživjeli smo čudo, snagu i radost ovog dara, a sada smo osjetili i njegovu krhkost”, napisao je.

“Napisao sam ovu pjesmu jer vjerujem da ćemo, dok hodamo ovom zemljom, držati jedno drugom ruku kroz svaku suzu, kroz svaki uspon i pad, kroz svaki test. To smo obećali jedno drugome na dan vjenčanja prije sedam godina i svaki izazov s kojim smo se suočili učinio je to obećanje moćnijim, otpornijim. Naša ljubav će ostati. Nikad se nećemo slomiti”, zaključio je te zahvalio svima na podršci.

Chrissyna objava i share Johnove posvete na Instagramu u samo je nekoliko sati prikupio više od dva milijuna lajkova i mnoštvo komentara podrške.

Podsjećamo, Chrissy i John su sredinom septembra na društvenim mrežama podijelili fotografije iz bolnice i otkrili da su izgubili bebu kojoj su dali ime Jack.

Index.hr

Razgibajte mozak: Da li možete pronaći taolet papir?

Uštipci sa sirom i susamom za prste polizati