in

Dva smrznuta tijela pronađena jučer, sada stigle nove informacije: Riječ je o mladim muškarcima iz okoline

Nakon objave vijesti pojavile su se i glasine kako je moguće da se radi o migrantima

Dva smrznuta tijela mlađih muških osoba pronađena su u šumskom predjelu između naselja Slatinski Drenovac i Velika u ponedjeljak, izvijestila je u utorak Policijska uprava virovitičko-podravska.

Tijelo jedne osobe pronašli su oko 9:45 djelatnici tvrtke koja se bavi čišćenjem snijega ralicom, dok je drugo tijelo pronašao 41-godišnjak oko 15 sati na drugoj lokaciji, pri dolasku do šumskih radnih strojeva.

Oba tijela su, po nalogu Županijskog državnog odvjetnika u Bjelovaru, prevezena na Odjel patologije u virovitičku Opću bolnicu radi obdukcije i utvrđivanja identiteta.

Nakon objave vijesti pojavile su se i glasine kako je moguće da se radi o migrantima, no neslužbene informacije koje objavljuje 034portal kažu da se radi o dvije osobe koje žive na području Požeško-slavonske županije, u okolici Velike.

Pretpostavlja se, kako piše 034portal, da su nesretni muškarci u nedjelju krenuli na izlet te se zaputili od Velike prema Slatinskom Drenovcu, ali su ih zaustavili snažan i hladan vjetar te snježna oluja.

Svi smo ga zavoljeli kao malog Stanoja u “Montevideu”, a evo kako danas izgleda

Francuz želi postati ‘crni vanzemaljac’: Uklonio nos i gornju usnu