in

Dvije djevojke se tako krvnički potukle da su porazbijale 6 automobila. Šok je uslijedio tek kad su otkrili ko su one

Policijska uprava Zvornik je protiv djevojaka podnijela izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina

Sonja V. (21) iz Zvornika njena maloljetna sugrađanka (16) osumnjičene su da su oštetile šest vozila firme „m:tel“ tokom međusobnog obračuna na parkingu Rekreativno-sportskog centra Zvornik u ulici Patrijarha Pavla, javlja „Glas Srpske“.

Izvor blizak istrazi kazao je da su se djevojke na parkingu posvađale, a zatim su počele da čupaju brisače i retrovizore i bacaju jedna prema drugoj.

– Nije poznato što su djevojkama vozila bila kriva pa su u neka udarale nogama i ulubila limariju. Vjerovatno je u pitanju neka huja. Oštetile su dva „kedija“ i četiri manja putnička automobila. Šteta se procjenjuje na 1.150 KM – kazao je izvor blizak istrazi.

Ovaj nesvakidašnji incident desio se 20. maja a okršaj dvije pripadnice nježnijeg pola u kojem su se gađale auto-dijelovima zbunio je pojedine prolaznike i očevice.

Policijska uprava Zvornik je protiv djevojaka podnijela izvještaj Okružnom javnom tužilaštvu Bijeljina.

– Pomenute osobe su otkrivene operativnim radom na terenu nakon prijave ovog slučaja. Djevojke teretimo za oštećenje i oduzimanje tuđe stvari. Postoji osnov sumnje da su oštetile šest automobila na parkingu u ulici Patrijarha Pavla – rekli su u Policijskoj upravi Zvornik ne navodeći detalje i identitet djevojaka.

Istakli su da se u ovom slučaju nastavlja istraga kako bi se utvrdilo zašto su osumnjičene oštetile automobile i šta se zaista desilo.

Autor: Krtice.net

Ne govore to samo kada su nezainteresovane: Žene su češće žrtve umora nego muškarci

MJESEČNI HOROSKOP ZA JUNI Blizanci kratki sa rokovima, a Vage imaju razloga za uzbuđenost