in

EGZEKUTOR UPADA I LOCIRA ŽRTVU! Procurio je novi snimak strave na Vračaru! Po detaljima se vidi da je riječ o profesionalnom ubici

Nekoliko sekundi je tražio žrtvu, nišanio, a zatim se hladnokrvno udaljio sa lica mjesta

Novi snimak drame na Vračaru pokazuje da je ubica bio odlučan da pronađe metu. Kada je pojurio ka grupom muškaraca, nije prezao da uđe i u unutrašnji dio lokala. Nekoliko sekundi je tražio žrtvu, nišanio, a zatim se hladnokrvno udaljio sa lica mjesta.

Egzekutor je munjevito reagovao i kada je čuo jednog muškarca iza svojih leđa, ali to je bio jedan od gostiju kafića, koji je potrčao ka izlazu. Srećom, napadač nije rizikovao da puca nasumično i pogodi nekog od gostiju, čime je spriječen težak zločin!

Kad su vidjeli da muškarac kod sebe ima pušku – pretpostavlja se “uzi” ili “hekler” – svi su polijegali na pod od straha – kaze izvor Kurira.

Kako dodaje, naoružani muškarac nije obraćao pažnju ni na koga, već je samo ušetao u lokal.

– Dvojica muškaraca, koji su takođe bili u bašti kafića, odmah su počeli da bježe, pa su se sakrili iza šanka. Po njihovoj reakciji, djelovalo je kao da su znali da je došao zbog njih. Neki gosti su za to vrijeme i pobjegli iz kafića kako bi sačuvali žive glave – dodaje naš sagovornik.

On navodi da su muškarci bili iza šanka sve dok napadač nije otišao. – Napadač nije rekao ni riječ. Samo se prošetao kroz lokal i razgledao, vjerovatno s namjerom da pronađe metu. Sumnja se da je jedan od dvojice muškaraca koji su se krili iza šanka pripadnik kotorskog škaljarskog klana i da je on bio njegova meta – kazao je izvor.

PROČITAJTE  Nestao avion iznad Omarske koji je poletio iz Banjaluke, u toku potraga

Autor: Krtica.net

SAD SE OGLASILA I CECA Objavom je napravila haos na Instagramu

U zatvoru od koronavirusa preminuo vođa zloglasnog meksičkog narkokartela