in

Ekipa kultnog “Princa s Bel Aira” opet na okupu, pogledajte kako izgledaju 30 godina kasnije

Obožavatelji kultnog “Princa s Bel Aira” bit će oduševljeni viješću da se ekipa njihove omiljene humorističke serije ponovno okupila na jednom mjestu i to na inicijativu glavnog glumca iliti Willa Smitha

Obožavatelji kultnog “Princa s Bel Aira” bit će oduševljeni viješću da se ekipa njihove omiljene humorističke serije ponovno okupila na jednom mjestu i to na inicijativu glavnog glumca iliti Willa Smitha.

Njegova emisija koju emitira putem interneta tačnije aplikacije Snap Chat “Will At Home” okuplja neke od najvećih zvijezda današnjice, a on cijeli projekt vodi iz svog doma gdje se nalazi u izolaciji s porodicom zbog koronavirusa.

U dvodijelnom finalu showa Will će tako ugostiti ekipu serije koja je obilježila njegovu profesionalnu karijeru ali i život, između ostalih Tatyanu Ali, Alfonsa Ribiera, DJ-a Jazzyja Jeffa, Karyn Parsons, Janet Hubert i Josepha Marcella.

Ekipa će tom prilikom i odati počast kolegi Jamesu Averyju koji je preminuo 2013.godina od posljedica komplikacija operacije srca.

 

View this post on Instagram

 

Reunited and it feels so… AHHHHHH! It’s been 30 years since the first season of The Fresh Prince of Bel-Air so I thought we should have ourselves a lil Zoom reunion!! Check us out, link in bio. #WillFromHome

A post shared by Will Smith (@willsmith) on

Serija je bila emitovana u šest sezone odnosno 148 epizoda u periodu od 1990. do 1996. godine, a Willa Smitha pretvorila u veliku glumačku zvijezdu.

Autor: Dado K.

Policija u Australiji ubila čovjeka koji je nožem napadao ljude u šoping-centru

Objavljujemo dijelove dnevnika iz Wuhana koji je izazvao haos: Zapisivala svaki dan šta se dešava tokom pandemije