in

Elvis se ponašao prema meni kao da sam mu kućni ljubimac

Ne samo da sam ga morala dijeliti sa svijetom nego nisam ni imala svoj život, a on se prema meni ponašao kao da sam mu kućni ljubimac. Voljela sam ga, ali osjetila sam slobodu tek poslije razvoda, pričala je Priscilla Presley koja ovih dana slavi 75. rođendan.

Američka glumica i poslovna žena, bivša supruga ‘kralja’ ‘rock and rolla’ Elvisa Presleya i majka pjevačice Lisa Marie Presle udala se za legendarnog muzičara 1967. u Las Vegasu nakon sedam godina prijateljstva.

Brak im je bio turbulentan, a gospođa Presley više puta priznala je kako nije bila sretna u braku. Javnost je ‘zgrozio’ podatak kako ju suprug nikada nije vidio bez šminke.

– Kada smo bili zajedno, na sebi sam uvijek imala barem malo šminke. Njemu se to sviđalo. Čak sam i prije spavanja nanosila dodatni sloj maskare i rumenila, pa sam naučila spavati bez okretanja. Bio je okružen najljepšim djevojkama, to je cijena koju sam platila – pričala je Priscilla.

Elvis je nikad nije htio gledati kako se odijeva. Jedino što ga je zanimalo, bio je krajnji rezultat. Volio je s njom obilaziti trgovine i birati odjeću za nju.

– Živjela sam kroz njega, nisam imala svoj život. Elvis mi je ukrao mladost – rekla je njegova udovica.

Priznala je kako je bila potpuno izgubljena tinejdžerka. Supruga je morala slušati i prilagođavati mu se. Svi ljudi koje je znala bili su i njegovi prijatelji pa je bila potpuno usamljena.

Pet godina prije Elvisove smrti par je podnio papire za rastavu. Priscilla objašnjava kako se nisu rastali jer ga više nije voljela, već je htjela živjeti svoj život i upoznati svijet.

PROČITAJTE  CECA BLOKIRALA KIJU NA INSTAGRAMU Kako ju je samo razbjesnila s ovim...

Njihova kćer Lisa Marie je kasnije pričala o braku glamuroznih roditelja: ‘Njihov život bio je čudan, kao što je i redovno slučaj s muzičkim legendama. Mama i tata su se voljeli do samog kraja’.

Karleuša je napravila spektakl: Izvijala se i servirala stražnjicu

Mađarska otvorila sve granične prelaze za državljane Srbije