in

Emina Jahović o bivšem mužu: “Mustafa više od dve godine ne plaća alimentaciju”

Pjevačica je otkrila detalje odnosa sa bivšim

Pjevačica Emina Jahović progovorila je o odnosu sa bivšim mužem, turskim pjevačem Mustafom Sandalom i tom prilikom otkrila da on ne ispunjava svoje obaveze prema njihovim sinovima.

 

Naime, Emina tvrdi da Mustafa, od kog se razvela 2018. godine, već dvije godine ne plaća alimentaciju za njihve sinove Jamana i Javuza.

 

– Mustafa više od dvije godine ne plaća alimentaciju za naše sinove Jamana i Javuza. Sve obaveze prešle su na mene – rekla je Emina i dodala da Sandal nije ispoštovao dogovor koji su imali.

 

– Trebalo je da kupi kuću u Beogradu, ali to nije uradio. Takođe smo imali dogovor da pokrije zdravstveno osiguranje djece. Dan kada sam se najgore osjećala je bio kada sam odvela djecu kod ljekara i saznala da im zdravstveno osiguranje nije uplaćeno – rekla je.

 

Emina je istakla da kako su to njihova zajednička djeca, njih dvoje imaju dužnost da se zajedno staraju o njima, a da bi Mustafa sinovima trebalo da objasni zašto to nije tako.

 

– Ako on zaista ne želi da ispunjava svoje obaveze, uprkos tome što može to da priušti, mislim da bi svoje razloge trebalo da objasni svojoj djeci, a ne meni. Ako smo djecu donijeli zajedno na ovaj svijet, dužnost nam je da se isto tako zajednički staramo u njima – zaključila je Emina.

 

Podsjetimo, Emina je nedavno proslavila rođendan sinu Javuzu, a na porodičnom okupljanju, bar po onome što se moglo vidjeti na fotografijama i slikama na društvenim mrežama, Mustafa nije prisustvovao.

PROČITAJTE  Najteži životni trenuci za Britni Spirs

 

 

(telegraf)

 

 

Autor: Z. K.

Svako veče se budite u slično vrijeme: Pročitajte šta to znači!

Najbolje i najgore svekrve po Zodijaku: Blago onom ko ima svekrvu u znaku Blizanca