in

EMINA JAHOVIĆ PRIZNALA U KAKVOM JE ODNOSU SA BIVŠIM MUŽEM: „Sa Mustafom više NE PRIČAM!“

Pjevačica nije htjela da govori o bivšem partneru Sadetinu, ali je izjavila da je slobodna i da bi voljela da joj se desi nova ljubav!

Dugo se šuškalo da Emina Jahović nije u dobrim odnosima sa bivšim mužem Mustafom Sandalom, a kao razlog se navodila pjevačicina veza sa milionerom Sadetinom Saranom. Pjevačica je prošle nedelje doputovala u Beograd kako bi predstavila kozmetičku liniju i tom prilikom je potvrdila da sa bivšim suprugom nije u savršenim odnosima kako je do nedavno pričala!

„Mustafa i ja moramo da budemo u korektnim odnosima. Svako živi svoj život i to je prirodno. Zahlađenje je moralo da se desi u jednom trenutku, ove dvije godine smo bili mnogo više zajedno zbog djece, ali oni su sada pregrmeli te kritične momente. Ne viđamo se često, nema potrebe da se pratimo na Instagramu, ne postoji nikakav razlog ili svađa, jednostavno smo se malo udaljili kao ja i on, ali kao majka i otac Jamana i Javuza komuniciramo”, rekla je Emina za STAR!

Pjevačica nije htjela da govori o bivšem partneru Sadetinu, ali je izjavila da je slobodna i da bi voljela da joj se desi nova ljubav!
„Muškarac u mom životu nije glavna fabula. Važno je da žena zna šta hoće, a jednog trenutka će se i to desiti. Želim muškarca uz koga ću se osjećati zaštićeno! Nisam zaljubljena, iako bih voljela. Sada nemam nikakve prepreke, dosta je vremena prošlo, dugo sam sama, ali ja sam najproduktivnija kad sam sama!”, bila je iskrena Emina za STAR.

(Express/star)

Nostalgičari sada mogu vratiti staru ikonicu Instagrama na jednostavan način

Kremasta fantazija od kestena: Recept za tortu koja oduševljava na prvi zalogaj