in

Enedin usmrtio bivšu suprugu i njene roditelje, pa presudio sebi. Razlog je morbidan

Enedin je, kako pišu mediji u Srbiji, nakon svađe ubio svoju bivšu suprugu Biseru Š. (44), tasta Fehima Š. (64) i taštu Šefku Š. (60)

Enedin Turković, osumnjičeni da je u selu Rasno u opštini Sjenica ubio bivšu suprugu i njene roditelje, a ranio još troje ljudi, izvršio je samoubistvo, saznaje “Blic“.

Kako prenosi Nova.rs, osumnjičeni je pronađen u rodnom selu Doliće, a u trenutku kada su ga policijske snage opkolile, on je izvršio samoubistvo.

Enedin je, kako pišu mediji u Srbiji, nakon svađe ubio svoju bivšu suprugu Biseru Š. (44), tasta Fehima Š. (64) i taštu Šefku Š. (60). Enedin, koji je bio na privremenom radu u Njemačkoj, ranio je brata bivše supruge Bekima Š. (35), kojem se ljekari bore za život, kao i Zinetu A i Nevzata A, majku i sina koji su se nalazili u kući sa ubijenima.

– Nakon pucnjave Zineta je rekla da je osumnjičeni ušao u kuću i počeo da psuje, a zatim izvadio pištolj i ispalio više hitaca u pravcu oštećenih – saznaje “Blic” nezvanično.

Autor: Mirza D.

Javnost je zgrožena onim što je napravio Stanivuković: Je li mu ovo početak kraja?

OSAM GODINA OD NJENE TRAGIČNE SMRTI, DETALJI NJENOG BURNOG ŽIVOTA ISPLIVAVAJU NA POVRŠINU: Dolores ostavila Franu jer nije imao para pa potrčala bogatom Dikanu u zagrljaj