in

Forbsova lista: Osobe rođene u ova tri znaka imaju sve predispozicije da budu bogati, uspješni i slavni

Ako ste se nekada pitali da li može uspjeh da bude zapisan u zvijezdama, odgovor je potvrdan, a o tome svjedoči i Forbsova lista

Ako ste se nekada pitali da li može uspjeh da bude zapisan u zvijezdama, odgovor je potvrdan, a o tome svjedoči i Forbsova lista! Jedna američka stranica sprovela je istraživanje kako bi saznali u kojim su horoskopskim znacima rođeni najbogatiji ljudi svijeta.

Ova tri znaka su na vrhu ljestvice:

Lav

Među 100 milijardera na Forbsovoj listi čak 14 osoba rođeno je u znaku Lava. Lavovi važe za vrlo sposobne i odvažne osobe koje, ako vide u nečemu stvarni potencijal, usude se da rizikuju, što ih uglavnom dovodi do visokih pozicija i pozamašnih cifri na računu.

Vaga

Na istoj listi 11 osoba rođeno je u znaku Vage. Iako u životu prvenstveno teže balansu, Vage su spremne da žrtvuju određeni segment života i posvete se poslu kako bi sebi i svojoj porodici osigurale i više nego svjetlu budućnost.

Vodolija

Vodolije su izrazito ambiciozne i optimistične osobe. Ponekada znaju da srljaju i dobro se opeku, ali njihovo samopouzdanje i želja za uspjehom ih često dovedu do natprosječnog života. Inače, 11 Vodolija je također na Forbsovoj listi.

Maske širom svijeta tokom pandemije znaju biti urnebesne, ali ova iz BiH nadmašila je sve

SITUACIJA NA RUBU ESKALACIJE Sukobi građana tokom policijskog sata u Beogradu i Novom Sadu