in

Forbsova lista: Osobe rođene u ova tri znaka imaju sve predispozicije da budu bogati, uspješni i slavni

Ako ste se nekada pitali da li može uspjeh da bude zapisan u zvijezdama, odgovor je potvrdan, a o tome svjedoči i Forbsova lista

Ako ste se nekada pitali da li može uspjeh da bude zapisan u zvijezdama, odgovor je potvrdan, a o tome svjedoči i Forbsova lista! Jedna američka stranica sprovela je istraživanje kako bi saznali u kojim su horoskopskim znacima rođeni najbogatiji ljudi svijeta.

Ova tri znaka su na vrhu ljestvice:

Lav

Među 100 milijardera na Forbsovoj listi čak 14 osoba rođeno je u znaku Lava. Lavovi važe za vrlo sposobne i odvažne osobe koje, ako vide u nečemu stvarni potencijal, usude se da rizikuju, što ih uglavnom dovodi do visokih pozicija i pozamašnih cifri na računu.

Vaga

Na istoj listi 11 osoba rođeno je u znaku Vage. Iako u životu prvenstveno teže balansu, Vage su spremne da žrtvuju određeni segment života i posvete se poslu kako bi sebi i svojoj porodici osigurale i više nego svjetlu budućnost.

Vodolija

Vodolije su izrazito ambiciozne i optimistične osobe. Ponekada znaju da srljaju i dobro se opeku, ali njihovo samopouzdanje i želja za uspjehom ih često dovedu do natprosječnog života. Inače, 11 Vodolija je također na Forbsovoj listi.

Autor: Krtice.net

Maske širom svijeta tokom pandemije znaju biti urnebesne, ali ova iz BiH nadmašila je sve

SITUACIJA NA RUBU ESKALACIJE Sukobi građana tokom policijskog sata u Beogradu i Novom Sadu