in

Francuz želi postati ‘crni vanzemaljac’: Uklonio nos i gornju usnu

Priznao je da je sanjao da u potpunosti ukloni kožu i zamijeni je metalom

Zaljubljenik u transformaciju tijela priznao je da se sada bori da govori nakon što su mu u posljednjoj operaciji ljekari uklonili nos i gornju usnu.

Anthony Loffredo (32) svoje je tijelo, uključujući očne jabučice, već prekrivao tetovažama, a jezik mu je podijeljen u pokušaju da izgleda kao ‘crni vanzemaljac’.

Francuz, koji na društvenim mrežama prikazu svoje dramatične fizičke promjene, rekao je da mu je odstranjen nos u Španiji jer je postupak u Francuskoj ilegalan.

Osim piercinga i tetoviranja, modifikacije tijela koje rezultiraju ozljedama u mnogim su europskim zemljama nezakonite.

Kao takav, Loffredo nije precizno rekao gdje je urađena operacija, kada ili ko mu je uklonio nos i gornju usnu, govoreći o postupcima na svom Instagram profilu.

Priznao je da je sanjao da u potpunosti ukloni kožu i zamijeni je metalom te je svoje ruke, noge i prste, zajedno sa zatiljkom, naveo kao sljedeće dijelove tijela koje želi izmijeniti.

U razgovoru za francuski list Midi Libre 2017. godine, Loffredo je rekao da je od malih nogu bio “opčinjen mutacijama i transformacijama ljudskog tijela”.

“Kada sam u dvadesetima radio kao zaštitar, shvatio jsam da ne živim onako kako želim”, izjavio je Loffredo, a prenosi Daily Mail.

“Zaustavio sam sve u 24 i otišao u Australiju”, dodao je Loffredo, koji trenutno živi u Montpellieru u Francuskoj.

Dva smrznuta tijela pronađena jučer, sada stigle nove informacije: Riječ je o mladim muškarcima iz okoline

Vučić ogorčen zbog vakcina: Bogati su nas ostavili da potonemo kao Titanic