in

FUDBALER KOJI SE UBIO BIO U VEZI SA PJEVAČICOM: Učestvovala u rijalitiju, a njihova posljednja fotka slama srca

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Jugoslavije Miljan Mrdaković (38) navodno je izvršio samoubistvo u iznajmljenom stanu u Beogradu

Nekadašnji fudbalski reprezentativac Jugoslavije Miljan Mrdaković (38) navodno je izvršio samoubistvo u iznajmljenom stanu u Beogradu.

Prema saznanjima, sportista se navodno ubio iz pištolja u iznajmljenom stanu u centru Beograda, gdje je živio sa djevojkom, inače pjevačicom Ivanom Stanić.

 

View this post on Instagram

 

#tb ??????

A post shared by ? Ivana Stanic ? (@iamivanastanic) on

Ivana je postala poznata po učešću u rijalitiju “Maldivi” prije nekoliko godina, a poslednjih nekoliko godina pjeva po beogradskim klubovima sa svojim bendom. Stanićeva je u poslednje vrijeme često objavljivala fotografije sa Miljanom, a ako je sudeći po njima, djelovali su sretno i zaljubljeno.

Inače, Ivana je na dan tragedije trebalo da nastupa u jednom beogradskom klubu u Zemunu, ali je zbog nesretnih okolnosti to otkazano.

 

View this post on Instagram

 

?❤️

A post shared by ? Ivana Stanic ? (@iamivanastanic) on

Mrdaković je, prema saznanjima, navodno seo na krevet, i uz riječi “ne mogu više”, uzeo pištolj. Ivana je pobjegla iz stana i zvala policiju. Kada su došli zatekli su tijelo poznatog fudbalera. Mrdaković je, prema istim saznanjima, pucao sebi u glavu.

Njihova poslednja fotografija, koju je objavila drugog maja, slama srca.

Autor: Krtice.net

Korona humor: Kako je virus usijao društvene mreže

Želite u Njemačku? Aleksandar je pokušao, naišao je na nešto što ni u snu nije očekivao