in

Georgina: „Najviše volim kad Cristiano ode negdje. Tada jedem ono što mi ne da“

Tajna fizičke spreme Cristiana Ronalda je u biranoj prehrani, dijeti i svakodnevnom vježbanju, a njegova partnerica Georgina ponekad jedva čeka da on otputuje kako bi se mogla najesti

Poznato je da profesionalni sportisti, pogotovo ako žele biti najbolji u onome što rade, moraju paziti na prehranu. Jedan od njih je Cristiano Ronaldo koji dnevno pojede šest obroka, ali gotovo nikad ne jede smrznutu hranu, ne pije gazirana pića, a teško da ćete ga vidjeti i s čašom alkoholnog pića.

 

Njegova bolja polovica Georgina Rodriguez baš i nije ljubiteljica takvog načina života pa jedva čeka da zvijezda Juventusa ode kako bi se mogla najesti.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

U jednom intervjuu Georgina je otkrila da kad Cristiano otputuje, koristi priliku kako bi djeci dala ono što im njihov otac inače ne bi dopustio.

 

– Kad njega nema, priuštimo sebi neke obroke koje on ne voli ili ih ne konzumira. Istina, i Cristiano pojede pizzu, ali samo jednom sedmično nakon čega napravi mnogo trbušnjaka. Volim ga ponekad iznenaditi onim što mu se sviđa, ipak kad njega nema, svi se možemo najesti. Ponekad jedva čekamo da ode – rekla je Georgina.

 

Ronaldo je jedan od najboljih u historiji, čovjek koji je srušio brojne rekorde, koji prvi dolazi na trening i zadnji s njega odlazi, a čini se kako nogometaš upravo to želi i svom sinu.

 

-Vidjet ćemo hoće li i moj sin postati veliki nogometaš – rekao je krajem prošle godine.

 

– Ponekad pije Coca-Colu i jede čips što me jako nervira i on to zna. Nekad mu kažem da nakon trčanja uskoči u mrzlu vodu kako bi se bolje oporavio. On kaže da mu je to prehladno. U redu je, ima tek deset godina.- rekao je Ronaldo.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio)

(24sata)

 

Autor: Z. K.

Ovo je pet najhrabrijih pasmina

Držite jaja u vratima frižidera? Evo zašto to nikako nije dobro