in

Gledaoci zamrzili Sheldona u novoj ulozi: Zastrašujuć je lik

Jim Parsons (47), glumac najpoznatiji kao Sheldon u ‘Teoriji velikog praska’, sada je dobio nešto drugačiju ulogu. Glumac se pojavio u novoj Netflixovoj historijskoj dramskoj seriji ‘Hollywood’ koju potpisuje scenarist Ryan Murphy (54), a gledaoci su se raspisali po društvenim mrežama kako im je zastrašujuć.

Parsons glumi lik Henryja Willsona koji je utemeljen na stvarnoj osobi, lovcu na talente iz zlatnog doba Hollywooda, a Wilson je bio na glasu kao veoma neugodna osoba.

Limitirana serija u sedam epizoda smještena je u period nakon Drugog svjetskog rata i prati grupu ambicioznih glumaca i filmaša koji nastoje uspjeti u Hollywoodu i to pod svaku cijenu

 

Svaki lik donosi jedinstven pogled iza zavjese zlatnog doba Hollywooda i otkriva gledaocima nepoštene sisteme i pristranosti kad je u pitanju rasa, spol i seksualnost koja se nastavlja i dan danas.

 

– Bože, Jim Parsons je tako zastrašujuć u ovoj ulozi – jedan je od komentara. ‘Vidjeti Parsonsa kako je dobro odigrao taj lik bilo je nevjerojatno. Nikad ga nisam vidjela u takvoj ulozi. Mrzila sam ga od početka, onda znate da je uspio’, nadovezala se gledateljica.

PROČITAJTE  SITUACIJA JE ALARMANTNA Drastično raste broj zaražene djece u školama

Autor: D. K.

Svaki peti Francuz misli da bi ekstremna desničarka Marina Le Pen bila bolja od Macrona

Ovo je 8 najčudnijih stvari koje su ljudi našli u svojim domovima