in

Glumac iznenadio promjenom imidža, za to je očito kriv karantin

Holivudski glumac i miljenik žena Brad Pitt jedan je od onih muškaraca koji su se totalno opustili i prepustili uslovima karantina zbog pandemije koronavirusa jer, koliko vidimo, u tim je okolnostima odlučio pustiti dužu kosu i nije došao u napast da se sam pokuša ošišati.

56-godišnji oskarovac u posljednje je vrijeme obično imao nešto kraću, uredno ošišanu i stiliziranu kosu, uglavnom zalizanu gelom, međutim sada je na ulicama Malibua snimljen u nešto drugačijem izdanju. Naime, sada ima dužu kosu, gotovo do ramena, no vjerujemo da će se i ta promjena svidjeti njegovim obožavateljicama, baš kao i svi njegovi dosadašnji imidži.

Opušteni izgled Brad je upotpunio vrećastim poderanim trapericama i maslinastom majicom, a čini se da za objektive paparazza koji su se našli u blizini njegova doma i nije previše mario.

Brad je snimljen u društvu basiste legendarnih Red Hot Chili Pepperesa imena Flea dok su na ulici razgledavali motocikl.

Inače, Brad i Flea dobri su prijatelji još od 90-ih godina i često se druže. Imaju nekoliko zajedničkih interesa poput motora i dizajnerskog namještaja koji zajedno vole kupovati. Dijele i zajedničkog duhovnog iscjelitelja Sata Harija Khalsa.

Osim Bradova imidža i njegov ljubavni život gotovo je svakodnevna tema medija, pa su ga tako u posljednje vrijeme povezivali s australskom voditeljicom Renee Bargh, zatim 25 godina mlađom Alijom Shawkat, a naravno tu se spominje i njegova bivša supruga Jennifer Aniston, s kojom se navodno ponovno zbližio.

Autor: D. K.

Ovako je izgledala prije 40 godina u ”Plavoj laguni”, a i sad u 55-oj blista

Saradnja s Madonnom presudila je njegovom jedinom braku, a nakon rastave je ljubio brojne poznate ljepotice