in

Glumac koji se utopio u zadnji je tren spasio sina: Bacio ga je spasiocu pa potonuo

Američk hrvač i glumac Shad Gaspard (39) pronađen je mrtav nakon što je nestao dok je tkom vikenda plivao s desetogodišnjim sinom Aryehom na Venice Beachu.

Gaspard je bio na 50 metara od obale kada ga je ‘poklopio val’ i povukao u dubinu. Dječak je spašen, kao i nekoliko drugih plivača, međutim Gaspard je nestao. Njegovo beživotno tijelo pronađeno je u utorak kraj pristaništa. Vlasti su kasnije potvrdile njegov identitet.

Kako je doznao Daily Mail, Aryeh je spašen samo zato što ga je otac u posljednji tren bacio spasiocu, prije nego što je njega struja odnijela od obale.

“Najviše se brinuo oko sigurnosti svog sina. Napravio je sve što je mogao da ga zaštiti”, ispričao je svjedok.

Kenichi Haskett, šef vatrogasaca i spasilačke službe, ispričao je da je Aryeh bio 20-30 metara udaljen od obale kad ga je spasilac izvukao. Nakon toga vratio se po Gasparda, no njega je struja odnijela stotinjak metara od obale.

“Sve se dogodilo u sekundi”, rekao je Haskett.

Gaspardova udovica Siliana u četvrtak se na Instagramu oprostila od njega, nazvavši ga “istinskim superherojem” i dodavši da je bio “sila prirode koja je budila radost u mnogima”.

PROČITAJTE  Tata tvrdi: Moja supruga je preglupa da bi pomagala djeci u online nastavi

“Aryeh, ja te porodice Gaspard i Chittick htjeli bismo zahvaliti svima na vašim molitvama i podršci u trenucima u kojima oplakujemo voljenog Shada. On je bio naš cijeli svijet i mi njegov. Nema dovoljno riječi da se opiše koliko nam je značio”, napisala je.

Zahvalila je svima koji su danima tražili njegovo tijelo.

 

View this post on Instagram

 

Aryeh, myself and the Gaspard and Chittick families would like to take this time to thank everyone for their prayers and support, as we mourn the terrible loss of our beloved Shad. . . Shad was our whole world and we were his. There are not enough words to describe what he means to all of us. He was our heart, our soul, our protector, our warrior. He was a bright force of nature, who brought joy to many through his joyous and gracious nature. . . The outpouring of love from Shad’s friends, colleagues and fans has meant more to us than you can even imagine. . . We’d like to once again thank the lifeguards, coast guard, divers, fire and police departments for their efforts. . . Shad was and will always be our real life super hero. . . I love you more, my love ❤️ . . Proudly, Siliana Gaspard

A post shared by Shad Gaspard (@shadbeast13) on

Gaspard je bio dio WWE tima Cryme Tyme, a nakon prestanka hrvačke karijere okrenuo se glumi.

Autor: D. K.

Jennifer Aniston samo je jednom srela Angelinu Jolie, otkriveno što joj je tada rekla

Bijesni ispadi i sulude izjave slavnih koje su šokirale svijet