in

Glumica s B liste Meghan Markle nije bila spremna na život u kraljevskoj porodici

“Zbog života glumice s B liste, Meghan Markle bila je nespremna na život u kraljevskoj porodici”, tvrdi britanska poznavateljica kraljevske porodice Katie Nicholl.

Bivša glumica serije Suits postala je jedna od najpoznatijih žena na svijetu kad je otkriveno da se viđa s princem Harryjem. Cijeli svijet gledao je njihovo vjenčanje u maju 2018. godine.

Nicholl ističe da, iako je bila pod reflektorima i prije Harryja, Meghan nikako nije bila spremna na ono što donosi pripadanje kraljevskoj porodici.

“Kao glumica je naučena na to da je fotografišu, a sama je priznala da su pretpostavljali da će se moći nositi s medijskom pažnjom i pronaći svoje mjesto pod reflektorima baš zato što ima iskustva pred kamerama. Zapravo, mislim da se za ono što joj se dogodilo nemoguće pripremiti, a njeno iskustvo glumice s B liste nije joj pomoglo u tome što je postala najpoznatija žena na svijetu. U onom dokumentarcu iz Afrike izgledalo je kao da joj je lako, ali nije bilo”, rekla je za 9Honey.

Meghan i Harry nedavno su proslavili drugu godišnjicu braka. U međuvremenu su postali roditelji sinčića Archieja, ali i napustili svoje položaje u kraljevskoj porodic te se preselili najprije u Kanadu, a potom u Sjedinjene Američke Države.

Trenutno se pripremaju za lansiranje svoga udruženja Archewell, nazvane po sinu.

Ovo su najinteligentniji horoskopski znakovi

Jennifer Aniston samo je jednom srela Angelinu Jolie, otkriveno što joj je tada rekla