in

Godinama pokušavali da dobiju dijete, sve troje stradali dan uoči rođendana

Emir i Ramajana dugo su čekali bebu i bili su presrećni kada su je dobili, ali nažalost tragedija je u trenu prekinula njihovu sreću i svi su zajedno otišli u smrt, priča za “Nezavisne” rođak supružnika Temimović iz Sarajeva, koji su juče poginuli zajedno sa svojom četvoromesečnom bebom u direktnom sudaru renoa i kamiona dok su iz pravca Ključa išli prema Mrkonjić Gradu.

Tragedija se dogodila iza sedam časova u mjestu Čađavica, kada je, prema riječima očevidaca “reno”, za čijim volanom je bio nastradali Temimović, odjednom iz zasad neutvrđenih razloga prešao u suprotnu traku i podletio pod kamion mercedes preduzeća “Mrkonjić putevi”, za čijim je volanom bio V.S. iz Mrkonjić Grada, koji nije ozbiljnije povređen.

Kako su za “Nezavisne” ispričali očevici stravične saobraćajne nesreće, “reno” je na pravcu bez preticanja samo skrenuo u drugu traku te se zakucao u kamion, koji je od siline udara završio pored puta.

– Godinama su pokušavali da dobiju dijete, i bili su presrećni kada se Ramajana porodila. Potpuno su se posvetili djetetu, radovali se i uživali u svakom trenutku. Zar da ih ovakva tragedija zadesi – pitaju se neutješni rođaci.

O strahotama nesreće svjedoči potpuno smrskan automobil, u kojem su na licu mjesta nastradali supružnici.

Očevici nesreće kažu da je sudar bio stravičan te da je bračni par zadobio veoma teške povrede i nije im bilo spasa.

– Navodno je beba bila živa kada je došla Služba hitne pomoći, ali je umrla na putu za bolnicu – kažu potreseni očevici.

Bio je, kažu, nekoliko vozila iza njih i prepoznao automobil svojih zeta i kćerke, s kojima je bilo njihovo nedavno rođeno dijete.

PROČITAJTE  Fascinantna priča o Zlati, ženi koja je izmislila Vegetu

Ramajana Temimović, koja je doskora radila kao ljekar u Ključu, i njen muž, koji je bio profesor na Prirodno-matematičkom fakultetu Univerziteta u Sarajevu, kobnog dana vraćali su se iz Ključa u Sarajevo, gde su se nedavno odselili.

– Njih su svi voljeli, bili su divni ljudi puni života, a dijete im je unijelo radost u život, koji je tek bio pred njima. Tog dana bili su u Ključu i krenuli kući u Sarajevo kako bi proslavili Emirov rođendan, čak mislim i tortu da su imali u autu. Ta tragedija desila se u trenutku, ko zna zašto su prešli u suprotnu traku, možda se čovjek bio okrenuo prema bebi, sad već nije ni važno jer je sekund bio dovoljan da se desi ova tragedija – kaže poznanik ove porodice.

Autor: Krtice.net

Posljednja poruka Marije (17) koja je poginula s ocem na motoru zalediće vam srce

Zatvaraju se granice Hrvatske: “Situacija je dramatična, više ne mogu da je kontrolišu”