in

GOSTI OGNJENA AMIDŽIĆA U STRAHU: Jedan od učesnika emisije saznao da je zaražen koronavirusom!

Odbojkaš Aleksandar Atanasijević saznao je 5. juna, da je pozitivan na korona virus.

Aleksandar je u utorak uveče gostovao u emisiji “Amidži šou”, a sa njim u studiju bili su i glumci Pinkove hit serije “Crveni mesec”. Mnogi su bili zabrinuti da su možda i oni zaraženi.

– Pozitivan sam na virus korona. Još ne znam gdje sam ga dobio, preslišavam se s kim sam sve bio u kontaktu. Nadam se da nisam nikome prenio zarazu, mojim roditeljima i prijateljima. O tome sada razmišljam i normalno želim da što prije ozdravim – rekao je Atanasijević za Novosti kada je saznao rezultate testa.


Voditelj emisije Ognjen Amidžić je obavijestio medije da će se testirati u ponedjeljak, piše Pink.rs, a oglasila se mlada glumica Ivana Dudić koja je gostovala u emisiji “Amidži šou” zajedno sa odbojkašem.

Ivana je rekla da ju je Aleksandar obavijestio da je pozitivan na koronu, te da se zbog kontakta sa odbojkašem i ona testirala.

– Javio mi je da je pozitivan, jer je to dužnost, valjda, svakog građanina da obavijesti. Uradila sam test i kod kuće sam, čekam. Nemam nikakvih tegoba – rekla je Ivana za Telegraf.rs.

– Moram priznati da mi u prvi mah nije bilo svejedno zato što moj otac ima više od 65 godina, pa sam prosto uplašena, ali sva sreća pa se od tog perioda nisam viđala sa roditeljima. Inače, nisam uplašena mlada sam i jaka i mislim da ću preživjeti – otkrila je Dudićeva čim je uradila test, a kako sada prenosi Pink.rs Ivana Dudić, Mihajlo Jovanović i Nina Grahovac su se testirali i negativni su im nalazi.

PROČITAJTE  Italija ublažila mjere. Izgleda da su poranili, horor se vratio!

Autor: A. P.

Tako udobne i lagane! 12 modela suknji za one koji se žele posebno dotjerati za izlazak

Misteriozna kuća iz najgore noćne more: Je li ovo najukletije mjesto na svijetu?