in

Gotičarka se preobrazila u “Instagram modela”, reakcija njenog dečka je hit

Ekstremna gotičarka pokazala je kako izgleda prirodno, ali novi izgled joj se nije previše svidio pa se brzo vratila na staro

Aryn, popularna na Instagramu pod nadimkom Vampyrn, tretman preobrazbe dobila je zahvaljujući web seriji Transformed. U epizodi tog showa Aryn prolazi potpunu transformaciju koja uključuje frizuru, šminku i odjećum, kako bi izgledala poput “Instagram modela” na jedan dan.

 

Aryn je objasnila kako joj svako jutro treba dva do dva i pola sata da njeguje svoj stil. Producentima showa prije transformacije objasnila je kako će imati egzistencijalni krizu svidi joj li se novi izgled.

 

Ali srećom za nju, kao i za njezine goth fanove, kojih na Instagramu ima više od 50 hiljada, promjena joj se nije svidjela i ubrzo se vratila starom izgledu. -Izgledam kao odrasla žena, ne sviđa mi se. Uopšte mi se ne sviđa – rekla je.

 

Reakciju njenog dečka možete vidjeti u snimci ispod, koju je u samo dva dana pogledalo gotovo milion ljudi, prenosi Index.

Autor: Z. K.

Marko Kon je za 100 dana smršao 36 kilograma: Uz ovaj jelovnik muzičar se oslobodio viška, a jedan detalj mu je najviše pomogao

Mart će biti najgori mjesec za ova tri znaka, provjerite i zašto