in

Hana Hadžiavdagić zabranila suprugu da ode na sestrino vjenčanje!?

Stigao odgovor na teške riječi koje je bh. influencerica uputila zaovi

Hana Hadžiavdagić-Tabaković nije se pojavila na svadbi svoje zaove (koja se zove isto kao i ona) Hane Tabaković, no uzevši u obzir što su jedna o drugoj govorile prije nekoliko godina – to čak ni ne iznenađuje.

Tarik se sestri svojevremeno zahvalio što ga je upoznala s Hadžiavdagić, no bh. influencerica imala je nešto drugačije riječi o zaovi.

– Ljubomora je najstrašnija stvar na svijetu kada imaš 31 godinu i u životu nisi napravio ništa, a ja imam 27 godina, udala sam se i napravila karijeru. Ni na nikoga nisam ljubomorna, ali ljubomora je najgora – rekla je svojevremeno Hadžiavdagić i dodala da je zaova jako povrijedila.

Hana Tabaković ubrzo joj je odgovorila preko hrvatskih tabloida.

– Tarika volim najviše na svijetu i žao mi je što je ispalo tako da me Hana blati, a on mirno sjedi i šuti. Boli me to jer za mene krv nije voda. Nije sramota to što nije završila fakultet, sramota je to što laže – dodala je ukazavši na tadašnji članak s jednog sarajevskog portala koji je tvrdio da Hana Hadžiavdagić nije završila fakultet.

Hana Tabaković udala se ovog vikenda, a na svadbu joj nisu došli ni brat Tarik Tabaković ni njegova supruga Hana Hadžiavdagić – Tabaković.

Autor: A. P.

HOROR U HRVATSKOJ: Muž i žena pronađeni mrtvi, iza sebe ostavili troje djece

Naučnici upozoravaju: Ljudi stvorili gotovo savršenu oluju za pojavu pandemija!