in

Hana Hadžiavdagić zgrozila Balkan: Razbjesnila sve majke iz regiona, ali nije tu stala

Voditeljka Hana Hadžiavdagić obratila se svim majkama koje su ovih dana zatvorene u karantinu i koje “kukaju zbog dece”.

“Znam da nisam kompetentna da govorim na tu temu jer nisam majka, ali jesam posmatrač. Primjetila sam da se masovno žene žale na decu u karantinu. Te beba ovako, te starije dijete onako… Sebi ste ih rađale i jadno izgleda kada se žalite iz dana u dan, konstantno kako je teško. Što je još jadnije, žale se žene koje plasiraju na Instagramu divne brakove. Zar ne bi trebalo da uživate što provodite vreme s djecom i mužem, što konačno imate vremena biti porodica? Zahvalite Bogu što su djeca živa i zdrava i prestanite da kukate! Budite sretne što imate djecu jer mnoge usamljene žene bi sada sve dale za tu vašu izolaciju”, napisala je Hana.

Na Haninu objavu reagovali su burno pratioci, ali i majke iz regiona.

Posle oprečnih reakcija i komentara da Hana treba “da ćuti jer nema pojma kako je biti roditelj”, influenserka je napisala: “Pronašle se majke što se žale da im djeca smetaju. Kažu da nemaju vremena ni za šta, ali imaju vremena da mene komentarišu”.

Djevojčica pitala infektologa o koronavirusu, zbog njenog pitanja planeta plače

Poslije koronavirusa BiH prijeti nova opasnost zvana “legionarska bolest”