in

Hanki Paldum ulazak u Beograd odobrio lično Milošević! Bila mu je omiljena pjevačica

Odlučila je da ide u Srbiju jer se nije ničega ni plašila ni stidjela

Gotovo niko iz „porodice“ medija ne zna podatak da je za ulazak u Srbiju u ranom poratnom periodu trebala pored viza i ostalih graničnih peripetija, za poznate ličnosti i dozvola lično od tadašnjeg predsjednika Miloševića.

Ipak se Hanka na poziv mnogih medija, premda ocrnjena lažnim i izmišljenim pričama kojekakvim gnusnim radnjama, odlučila da ide jer se nije ničega ni plašila ni stidjela. Došla je u Beograd gdje su se svi elektronski i printani mediji „otimali“ za njenu izjavu. Došla je čak i na Lukasovu promociju koju je organizirao Grand u Interkontinentalu kada su je pratile brojne kamere.

Tada je saznala od pokojnog Milovana Ilića Minimaksa kod koga je prvo gostovala i Big Laleta poznatog, madžioničara iz bivše države da je na upit koji je stigao Miloševiću da li može Hanka Paldum ući u državu kazao „zašto da ne, ona je moja omiljena pjevačica!“. Hanka je samo slegla ramenima i kazala ne vidim razlog zašto ne bi mogla.

Tamo je primljena kao kraljica i na medijima u emisijama uživo kazala evo ja sam, vidite gdje, ko god ima nešto da kaže neka izvoli, ja ne bježim“. Kazala je to ponosno jer zna da se ni jednog momenta ni o koga nije ogriješila.

Expresstabloid.ba

Kremasta fantazija od kestena: Recept za tortu koja oduševljava na prvi zalogaj

Poznati glumac otkrio: Mog tatu je ubila mama, a evo kako!