in

HAOS ISPRED SKUPŠTINE SRBIJE Prijeti fizički obračun velikih razmjera, fizički napadnuti Lončar i Drecun

Predsjednik Dveri Boško Obradović, nekoliko poslanika i simpatizeri stranke “blokirali” su danas stepenište na ulazu u Dom Skupštine Srbije

Predsjednik Dveri Boško Obradović, nekoliko poslanika i simpatizeri stranke “blokirali” su danas stepenište na ulazu u Dom Skupštine Srbije, a u jednom trenutku došlo je i do guranja Obradovića i ministra zdravlja Zlatibora Lončara, koji je dolazio na sjednicu parlamenta Srbije.

Obradović i pristalice Dveri drže transparente “Dole vlada”, “Da li korona zavisi od izbora”, “Ne može Đurđevdan, ali izbori mogu”, nose zastave Srbije i stranačka obilježja, i dovikuju da je predsjednik Srbije “izdao Kosovo”.

Oni su, uoči početka sjednice, blokirali centralne stepenice na ulazu u parlament, duvaju u pištaljke i ne dozvoljavaju poslanicima da uđu u skupštinsko zdanje, koji glavnom ulazu u Skupštinu mogu da pristupe jedino sa bočne strane.

Kako smo saznali ranije su napali Marijana Rističevića i pocijepali mu sako, fizički su napali Lončara i Drecuna.

U jednom trentuku je umalo došlo do koškanja, jer su neki poslanici htjeli da uđu u zgradu Skupštine, gdje bi trebalo da počne nova sjednica.

Autor: Krtice.net

Mala Srpkinja koja je zaludila internet: Nikolija (3) je mamina “kućna djevojčica” i Instagram gori zbog nje

Mamina reakcija na kćerine trikove je hit na internetu. Pogledajte zašto