in

Hayek objavila fotografiju bez šminke: U prošlosti sam imala komplekse zbog izgleda

Meksičko-američka glumica Salma Hayek (53) često sa svojim pratiteljima dijeli provokativne fotografije, a naročito pažnju privuče kada pozira u kupaćem kostimu. No, ovaj put je malo ‘promijenila’ ploču i objavila ne tako glamuroznu fotografiju.

Pozirala je u svom bazenu u vili u Londonu i pokazala kako izgleda bez šminke. Naravno, pri tome je istaknula i svoj bujni dekolte, koji često stavlja u prvi plan.

– Moji omiljeni dani su oni bez šminke. Kada se ne gledaš u ogledalo jer razmišljaš o tome kako izgledaš. Samo si prisutan i radiš svoju stvar – rekla je glumica jednom prilikom.

Njezini obožavatelji pohvalili su je kako objavljuje fotografije na kojima izgleda prirodno.

– Svaka čast. Predivna si, lice ti je jako lijepo. Ne treba ti šminka – pisali su joj.

Hayek sada nema nesigurnosti oko svoga izgleda, no priznala je kako ih je imala dok je bila mlađa. No, iz toga je dosta naučila.

– Kada pogledam fotografije iz svojih tridesetih ili četrdesetih, vidim sebe kao puno ljepšu nego što sam mislila u to vrijeme. Puno sam se kritikovala. Sada, kada se pogledam u ogledalo, to su ustvari mane koje sada ne vidim i pitam se koliko ću voljeti sebe za 10 godina.

U posljednja dva mjeseca Salma je bila u izolaciji u svom domu u Londonu sa svojim suprugom Françoisom Henrijem Pinaultom (57).

Autor: D. K.

Otkrivena prava tajna Adeleine šokantne transformacije: Mentalno zdravlje je presudan faktor

Posljedice estetske hirurgije: Bivšem ljudskom Kenu se nos raspada, a oči povećao lećama