in

Holivudski glumac izašao iz zatvora pa upucao svoju djevojku i na kraju presudio sebi

Hagen Millis od ranije je poznat policiji zbog silovanja, a nakon što je izašao iz zatvora upucao je svoju partnericu

Hagen Millis od ranije je poznat policiji zbog silovanja, a nakon što je izašao iz zatvora upucao je svoju partnericu.

Zvijezda serije “Baskets”, holivudski glumac Hagen Millis, pokušao je ubiti svoju partnericu Ericu Price u njihovom domu u Mayfieldu, nakon čega je presudio sebi.

Tamošnja policija je izvijestila kako je glumac upucao svoju 34-godišnju partnericu u ruku i prsa, no uspjela mu je pobjeći i pozvati policiju. Daily Mail javlja kako je Millis potom okrenuo pištolj prema sebi te si je pucao u glavu.

Millis je s djevojkom Ericom imao četverogodišnju kći Milu. Djevojčica je bila u kući s njima u trenutku napda, kao i Ericina majka. Srećom, one nisu povrijeđene.

Prema policijskom izvještaju, glumac je zadržao kći i majku svoje partnerice u kući dok se Erica nije vratila. Čim je ušla u kuću zapucao je u njezinom smjeru prije nego što je presudio sebi. Djevojka je u bolnici, a u stabilnom je stanju.

Problematični glumac od ranije je bio poznat policiji, a zbog silovanja su ga uhitili i osudili u ožujku ove godine. Završio je u zatvoru, gdje je bio sve do ovoga ponedjeljka, dana prije nesretnog događaja.

Hagen Millis inače je iz Kentuckyja, odakle se na jedno vrijeme preselio u Los Angeles kako bi pokušao ostvariti se kao glumac. Pojavio se u nekoliko serija i filmova.

Autor: Krtice.net

JEZIVE PRIJETNJE ANE NIKOLIĆ Je*em li ti milosnu majku, jabučicu ću ti iščupati zubima?!

Uznemirujuće upozorenje iz Kine: Koronavirus je mutirao, više ništa nije isto