in

HOROR / Majka podvodila 13-godišnju kćerku: “Klijente” nalazila među poznanicima i dovodila kući…

Policija je privela još četiri osobe koje su koristile seksualne usluge, djevojčica o svemu telefonom obavijestila policiju

Četrdesetosomogodišnja B. J. iz okoline Aleksinca uhapšena je zbog trgovine ljudima jer je, kako se sumnja, dvije godine prisiljavala na prostituciju sada trinaestogodišnju kćerku, javljaju srbijanski mediji.

Zbog istog krivičnog djela slobode su lišeni i S. S. (57), K. M. (26), N. Š. (46) i P. A. (40), koji su koristili seksualne usluge djevojčice, što im je majka naplaćivala.

Kako se saznaje, kada je djevojčica imala samo dvanaest godina majka je odlučila da je podvodi muškarcima za novac.

“B. J. je ‘klijente’ nalazila među svojim poznanicima i dovodila ih u kuću. Usluge je naplaćivala zavisno do procjene, od 1.000 do 3.000 dinara. Takođe, od kćerkinih mušterija je tražila da im kupuju hranu ili drva”, rekli su izvori upoznati sa slučajem.

Djevojčica je u jednom trenutku telefonom obavijestila policiju, pa su njena majka i muškarci koji su je iskorišćavali uhapšeni.

Oni su saslušani pred Višim javnim tužilaštvom, a sudija za prethodni postupak Višeg suda u Nišu je i majci i četvorici muškaraca odredio pritvor do 30 dana.

Autor: Krtice.net

Med bi mogao postati alternativa antibioticima s ciljem ublažavanja gripe i prehlade

Komšije Romane Panić razvezale jezik: Ovako se ponašala prije pljačke, a sada više ne radi OVO!