in

Horoskop otkriva koliko ste uspješni u održavanju tajne veze

Kako god mi to posmatrali, činjenica je da za održavanje tajne veze treba imati hrabrosti

Tajne veze su za nekog ekvivalent zločinu. Opet, za neke druge, jednostavno predstavljaju „ništa naročito strašno“. Postoje i osobe koje vjeruju da uvođenjem tajne veze u svoj život zapravo spašavaju i produžavaju vijek svojoj primarnoj vezi ili braku. Kako god mi to posmatrali, činjenica je da za održavanje tajne veze treba imati hrabrosti.

To veoma često nije nimalo jednostavno i naprosto, mnogi se u tome ne snađu najbolje. Ako vaša tajna veza potraje kratko, definitivno niste uspješni u tome. U slučaju da vaša tajna veza potraje kratko, i na to sve još bude objelodanjena, onda se tek možete smatrati neuspješnim.

Međutim, ako u dužem vremenskom intervalu, uspijevate da održite tajnu vezu, na način da se ne sazna, a da pri tome, vaš primarni partner-ka ništa ne gubi, a da i tajni partner-ka bude maksimalno zadovoljan-na, onda ste uradili pravu stvar. Tada tajna veza ima smisla, a sposobonositi i logika kojom ste uspjeli da to sve organizujete i održite definitivno je nešto na čemu treba odati priznanje, piše astrosavet.

Evo koji horoskopski znaci imaju najbolje vještine u tom smislu:

Ovan

Ovan može da održava tajnu vezu, ali će ga ona dosta opteretiti. On voli transparentnost u svim segmentima svog života, pa samo u rijetkim situacijama može da se dogodi da u potpunosti uživa u tajnoj vezi. On je neće odbiti, ali će generalno pažljivo posmatrati situaciju i u neko vrijeme i prekinuti tu vezu.

Bik

Bik uprkos svojoj dobroj logici, predstavlja osobu koja voli da živi prizeman život u realnosti. Tajna veza bi automatski podrazumijevala dvostruki život koji definitivno nije njihov stil. Bik će se najprijatnije osjećati u nekoj tajnoj vezi koja bi mogla prije da se tumači kao romansa i koja ne bi trajala predugo.

PROČITAJTE  Ovi horoskopski znakovi su najveći MANIPULATORI, a jedan znak među njima je naročito zao!

Blizanci

Blizanci zbog svoje dvostrukosti znaka definitivno mogu izuzetno dobro da se snađu u tajnim vezama. Oni mogu da naprave takvu igricu da naprosto niko od partnera, bilo javni ili tajni se ne osjeti ugroženo. Kod njih tajne veze mogu jako dugo trajati, biti lijepe, a oni mogu imati dovoljno emocija za obje strane.

Rak

Rakovi će se jako loše snaći u tajnoj vezi, a prevashodno zbog svoje ogromne emotivnosti. Postoji čvrsto vjerovanje koje govori da će se Rak upustiti u tajnu vezu, tek onda kada se u dovoljnoj mjeri zaljubi u tajnog partnera. Tada već počinje da kuje planove za prekide javne veze i ostanak sa tajnim partnerom.

Lav

Lavovi imaju dovoljno energije, dobru logiku i strategiju da mogu da se nose sa dvostrukim životom. Međutim, njima će to samo do jedne mjere i granice prijati, a u drugom smislu će imati i „prigovor savjesti“, zbog toga što čine. Lavovi se u tajne veze upuštaju uglavnom da zadovolje apetite svoje strasti.

Djevica

Djevica vjerovali ili ne, može maksimalno dobro da se folira ili da se osjeća veoma komforno unutar tajne veze pa i hroničnog dvostrukog života. Djevica će sebi dati niz nekih unaprijed izdefinisanih izgovora zbog čega to čini pa će njihova savijest biti maksimalno rasterećena, a to je podloga za dugo trajanje tajne veze.

Vaga

Vage mogu da odaju tuđe tajne, ali svoje lične mogu da čuvaju najbolje na svijetu. Kao dobri organizatori uspjet će da pronađu vrijeme za tajnog partnera i da to sve uklope na najbolji način. Tajna veza u kojoj je jedan od partnera Vaga se rijetko kada objelodani, a ona može i tajnom partneru biti logistika za tajnost.

PROČITAJTE  Ovo je bio učitelj: Djeca su vrištala kad bi ga vidjela. Dobio je otkaz

Škorpija

Škorpije mogu da se ispostave kao pravi „kraljevi tajnih veza“. Pripadnici ovog znaka koji žele da varaju partnera, mogu to sa lakoćom činiti na način da često mijenjaju tajne partnere ili da pronađu jednu osobu sa kojom će njegovati dužu tajnu vezu. Škorpija se osjeća veoma ležerno, a čak smatra da ima i pravo na to.

Strijelac

Strijeci definitivno mogu da se snađu u nekoj vrsti tajne veze, a naročito ako se potrude i upotrebe maksimalnu logiku koja im jeste jača strana. Ipak, izvijesna doza neprijatnosti će kod njih ostati prisutna, a onda kada se javi „savijest“ i u pretjeranoj mjeri počne da zadaje probleme, mogu od tajne veze odustati.

Jarac

Jarčevi nisu neki naročiti preljubnici. Mogu da varaju onda kada im je veza zaista „klimava“ i kada generalno počinju da se značajno premišljaju šta im je činiti. Tajna veza za njih predstavlja „kupovinu vremena“, i davanje sebi prostora da razmisle da li zaista žele da izađu iz svoje veze ili da ostanu.

Vodolija

Vodolija baš i ne bi trebala da se nađe u nekoj tajnoj vezi, odnosno to za njih baš i nije naročito preporučljivo. Generalno, oni se uglavnom za kratko vrijeme i zaljube u tajnog partnera, a onda u njihovim životu nastane haotično stanje koje im ne prija. Oni ne umiju dobro da koordiniraju takvim dešavanjima.

Ribe

Ribe su prave „kraljice diskrecije“ i one apsolutno mogu da se nađu u tajnim vezama bez imalo problema. Oni veoma lako iznalaze načine za posvećivanje vremena tajnom partneru i pri svemu tome osjećaju se vrlo prijatno. Oni neće odustati od svoje primarne veze, jer mogu da postignu sve i tako budu sretni.

PROČITAJTE  Koje dijelove svog tijela žene ne vole, a muškarcima su neodoljivi?

 

(Noizz.rs)

Autor: Z. K.

Anastasija otkrila sve o odnosu sa Lunom, pomenula i glasine da je za njihov razlaz kriv muškarac

Loša strana vraćanja sata: Kako ostati pozitivan kada noći traju duže