in

Hotelijeri poslali jasnu poruku srpskim turistima – bićete izbačeni sa ljetovanja ako se ovo desi

Turski hotelijeri su obavijestili srpske agencije da će iz objekta izbaciti sve prehlađene goste. Srbijanski turoperatori kao avans samo u Grčku poslali 4,5 miliona eura

Turski hotelijeri su obavijestili srpske agencije da će iz objekta izbaciti sve prehlađene goste. Srbijanski turoperatori kao avans samo u Grčku poslali 4,5 miliona eura!

Da li će odmor trajati mjesec dana – dvije nedelje na moru i dvije u karantinu? Ovo pitanje postavljaju svi koji su već uplatili ili žele da idu na odmor. Sa omiljenih destinacija stižu različiti odgovori.

Dok su grčki turistički radnici najavili da će ljetovališta otvoriti prvo za goste sa Balkana, turski hotelijeri razmišljaju na drugačiji način.

Recepcioner hotela ima pravo da, ukoliko posumnja da gost ima kovid 19, pozove doktora i, posle pregleda, može pod hitno da turistu, sa maskom, otprati u bolnicu.

Ovakvo saopštenje nimalo ne asocira na odmor, ali su ga neki turski hotelijeri proteklih dana poslali partnerima u Srbiju. Tačnije, dobile su ga turističke agencije koje su im još prošle godine poslale avans za ljeto 2020. godine, a koji turski hotelijeri nemaju namjeru da vrate.

Autor: Krtice.net

ČETVOROSTRUKO UBISTVO U CENTRU LESKOVCA Masakrirana i trudnica, ni najstariji policajci ne pamte ovako nešto

JEDU LJUDE ILI NIKAD NISU VIDJELI BIJELCA 10 plemena koja žive potpuno drukčije od ostatka planete